Γεωργιάδης: Στο τέλος του έτους ξεκινούν τα έργα για το Ελληνικό
«Είναι απολύτως ρεαλιστικό» να αρχίσουν τα έργα για την επένδυση στο Ελληνικό στο τέλος του έτους, δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης
Την εκτίμηση ότι το έχει επανέλθει το επενδυτικό ενδιαφέρον για επενδύσεις, καθώς οι επενδυτές βλέπουν ότι «πάμε πολύ γρήγορα με το Ελληνικό» εξέφρασε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης.
Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε ότι «είναι απολύτως ρεαλιστικό» να αρχίσουν τα έργα για την επένδυση στο Ελληνικό στο τέλος του έτους. «Είναι κάτι που εξαρτάται και από την εταιρεία», διευκρίνισε.
«Έχει επανέλθει ενδιαφέρον και για το Ελληνικό, αλλά και για άλλες επενδύσεις, καθώς βλέπουν ότι πάμε πολύ γρήγορα στο Ελληνικό. Εμείς, πρόσθεσε, όταν δίνουμε ένα χρονοδιάγραμμα, δεν είμαστε αργότερα από αυτό, αλλά και λίγο νωρίτερα, αντίθετα με την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, όταν ακόμα και ο κ. Τσίπρας δεν επιβεβαιωνόταν στους στόχους που έθετε προκαλώντας τη δυσπιστία των επενδυτών», ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης.
Ο υπουργός επανέλαβε ότι μέχρι τέλος Αυγούστου θα εκδοθούν οι ΚΥΑ. «Τη Δευτέρα είχαμε ευχάριστη έκπληξη. Είχαμε προγραμματίσει τη συνεδρίαση του Κεντρικού Συμβουλίου Διοίκησης (ΚΣΔ) για Δευτέρα Τρίτη και Τέταρτη οπού περνάνε όλες οι υπουργικές αποφάσεις των συναρμοδίων υπουργών, συμμετέχουν άνω των 80 ατόμων, και αντί να τελειώσει τρεις μέρες το Συμβούλιο τελείωσε σε τρεις ώρες. Εκκρεμούν οι συνεδριάσεις του ΥΠΠΟΑ και του ΚΑΣ για 21 και 22 Αυγούστου και 24 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί η τελική συνεδρίαση του ΚΣΔ για τις τρεις ΚΥΑ», πρόσθεσε.
«Την άλλη εβδομάδα θα δείτε τις προτάσεις μας για την Επιτροπή Ανταγωνισμού η διαδικασία διορισμού περνάει πρώτα από τη Βουλή. Ήδη συζητάμε τα πρόσωπα για να φτιάξουμε μια Επιτροπή ακομμάτιστη και με το απαιτούμενο κύρος για να παίξει το ρόλο της» σημείωσε ακόμη ο υπουργός.
- Αρκάς: Η καλημέρα της Παρασκευής
- Κτηματολόγιο: 30 χρόνια λειτουργίας και 3,45 εκατ. «ορφανά» ακίνητα
- Κεφαλονιά: Στον ανακριτή οι κατηγορούμενοι για τον θάνατο της 19χρονης – Οι αντιφάσεις στους ισχυρισμούς τους
- Τι είναι η «Θεωρία του Απριλίου»;
- Νεκρή γυναίκα εντοπίστηκε σε ακάλυπτο πολυκατοικίας της Αθήνας – Προσήχθη ένας άντρας
- Συνταγή: Τηγανιά κοτόπουλο με μανιτάρια, μουστάρδα και γιαούρτι
- Victim Blaming: όταν κακοποιείς το θύμα για δεύτερη φορά
- Το σχέδιο της Κομισιόν για την διαχείριση των οικονομικών επιπτώσεων από τη Μέση Ανατολή
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 17.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/theodor-vasile-QgV8nrpQjQ8-unsplash-1-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442