Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Η Ελαφόνησος πριν και μετά την πυρκαγιά - Συγκλονίζουν εικόνες δορυφόρου

Η Ελαφόνησος πριν και μετά την πυρκαγιά – Συγκλονίζουν εικόνες δορυφόρου

Σοκ προκαλούν οι εικόνες που κατέγραψε δορυφόρος μετά την πυρκαγιά στην Ελαφόνησο που κατέστρεψε και κατάκαψε χιλιάδες εκτάσεις του νησιού.

Σοκ προκαλούν οι εικόνες που κατέγραψε δορυφόρος μετά την πυρκαγιά στην Ελαφόνησο που κατέστρεψε και κατάκαψε χιλιάδες εκτάσεις του νησιού.

Συγκεκριμένα, η φωτιά που έκαιγε επί δύο μέρες μετέτρεψε σε στάχτη το 25% του νησιού καίγοντας έκταση μεγαλύτερη των 5.000 στρεμμάτων στην Ελαφόνησο.

Οι εικόνες από τον δορυφόρο Sentinel 2 της Ευρωπαϊκής Υπηρεσίας Διαστήματος δημοσιεύτηκαν στο Twitter και πραγματικά αποκαρδιώνουν.

«Στην Ελαφόνησο εκδηλώθηκε πυρκαγιά που τώρα βρίσκεται υπό έλεγχο. Δυστυχώς η σημερινή τροχιά του #Sentinel2 του επέτρεψε να έχει μόνο μερική λήψη του νησιού. Ωστόσο είναι εμφανής η πληγή που άφησε πίσω της η φωτιά (καφέ χρώμα) σε αυτήν την προστατευμένη περιοχή του Natura 2000» αναφέρει η δημοσίευση στο Twitter.

Στον λογαριασμό του δορυφόρου δημοσιεύτηκε και μια GIF εικόνα που δείχνει την Ελαφόνησο πριν και μετά την καταστροφική φωτιά.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024