Φωτογραφίες: Automedia

Η νέα Σειρά 4 Coupe εντοπίστηκε από το φωτογραφικό φακό να πραγματοποιεί δοκιμές εξέλιξης στην απαιτητικότερη πίστα της Ευρώπης, δίνοντας μια γεύση για την αιχμηρή της εικόνα και όχι μόνο.

Έχοντας ως αφετηρία την ίδια πλατφόρμα με την ήδη γνωστή Σειρά 3, η νέα Σειρά 4 θα μιμηθεί τις τεχνολογικές και σχεδιαστικές της προδιαγραφές με τη διαφορά ότι στην περίπτωση της coupe 4άρας το αισθητικό αποτέλεσμα θα είναι αιχμηρότερο υιοθετώντας ορισμένες λεπτομέρειες από την κορυφαία Σειρά 8 Coupe, όπως προδίδει η σχεδίαση των πίσω φτερών.

Αντίστοιχο της Σειράς 3 προδιαγράφεται και το εσωτερικό το οποίο αναμένεται να ακολουθήσει το ίδιο μοτίβο με κυρίαρχα στοιχεία τον ψηφιακό πίνακα οργάνων των 12,3 ιντσών και την οθόνη των 10,2 ιντσών για το infotainment iDrive.

Σε ό,τι αφορά τους κινητήρες αναμένεται να προέλθουν εξίσου από τη Σειρά 3 αν και θα πρόκειται για τους ισχυρότερους κινητήρες της γκάμας με πιθανή αφετηρία τον τετρακύλινδρο κινητήρα βενζίνης των 184 ίππων και τον diesel των 190 ίππων. Ψηλότερα θα βρεθούν οι εκδόσεις 430i και 430d των 258 και 265 ίππων αντίστοιχα ενώ την «προσωρινή» κορυφή της γκάμας, θα αποτελέσει η M340i των 374 ίππων.

Δεδομένη σε δεύτερο χρόνο θα πρέπει να θεωρείται η προσθήκη της έκδοσης Μ η οποία σύμφωνα με πληροφορίες θα εξοπλίζεται με εξακύλινδρο κινητήρα 3,0 λίτρων σε δύο εκδοχές ισχύος την απλή η οποία θα προσφέρει 480 ίππους και την Competition η οποία αναμένεται να αποδίδει 510 ίππους. Τις προδιαγραφές της αναμένεται να συμπληρώσει το σοφιστικέ σύστημα τετρακίνησης που εφοδιάζει την νέα Μ5.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο