Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Προ των πυλών το Audi RS6 Avant

Προ των πυλών το Audi RS6 Avant

Η Audi επιβεβαίωσε την έλευση της κορυφαίας έκδοσης του Α6 Avant, η οποία αναμένεται να προσφέρει περισσότερη ισχύ από ποτέ και μάλιστα εις διπλούν, καθώς θα διατεθεί σε δύο εκδόσεις προσφέροντας με την συνδρομή της ηλεκτρικής τεχνολογίας ισχύ έως και 700 ίππων.

Με ένα teaser η γερμανική φίρμα προαναγγέλλει τον ερχομό του δεδομένα πανίσχυρου RS6 Αvant το οποίο σύμφωνα με τις συστάσεις αναμένεται «πολύ σύντομα» με τα διαδικτυακά του αποκαλυπτήρια να τοποθετούνται στις αρχές Σεπτεμβρίου και την επίσημη πρεμιέρα του στην προσεχή έκθεση της Φρανκφούρτης στα μέσα του ίδιου μήνα.

Πλην του χρονοδιαγράμματος που θα οδηγήσει στην αποκάλυψή του, το teaser δεν αποκαλύπτει πολλά περιοριζόμενο αποκλειστικά στην αποτύπωση του σχεδιασμού των πίσω φωτιστικών σωμάτων.

Παρά τη «λακωνική» αυτή πρώτη του εμφάνιση, δεδομένα το RS6 Avant το οποίο θα έχει ως αφετηρία το νέο Α6 Αvant, θα προβάλει ένα σαφώς αιχμηρότερο χαρακτήρα σχεδιαστικά προκειμένου να τονίσει την επιπλέον ισχύ του.

Αυτή θα προέλθει τον twin-turbo V8 με χωρητικότητα 4,0 λίτρων ο οποίος ήδη εφοδιάζει τις Lamborghini Urus και την Bentley Bentayga. Ο κινητήρας θα συνδυάζεται με κιβώτιο διπλού συμπλέκτη S-Tronic το οποίο θα μεταδίδει την κίνηση και στους τέσσερις τροχούς με τη συνδρομή του συστήματος quattro.

Σύμφωνα με τις διαθέσιμες πληροφορίες, ο παραπάνω κινητήρας θα διατεθεί σε δύο εκδοχές ισχύος. Η πρώτη αναμένεται να προσφέρει ισχύ 600 ίππων, μέγεθος που αν και κάθε άλλο, παρά ευκαταφρόνητο μπορεί να θεωρηθεί, θα αποτελεί την μικρότερης ισχύος έκδοση μιας και η Audi σχεδιάζει την προσθήκη μιας ακόμα ισχυρότερης παραλλαγής του RS6 Avant όπου ο παραπάνω κινητήρας θα επικουρείται από ηλεκτρικό σύστημα προσφέροντας συνδυαστικά ισχύ 700 ίππων.

Αν το παραπάνω σενάριο ευοδωθεί, τότε η αντίστοιχη έκδοση του RS6 Avant αναμένεται να επιταχύνει από 0-100 χλμ./ώρα σε 3,5 δευτερόλεπτα, κατακτώντας από τα «αποδυτήρια» τον τίτλο του ταχύτερου estate της κατηγορίας.

Τις προδιαγραφές του αναμένεται να συμπληρώσει ένα αντιστοίχως «πολεμικό» εσωτερικό με βαθιά σπορ καθίσματα και το Audi Virtual Cockpit με τον πίνακα οργάνων των 12,3 ιντσών να προσαρμόζεται ως προς τις ενδείξεις στη νέα πιο αθλητική υπόσταση του μοντέλου.

Sports in

Οι δύο παίκτες της Premier League που κατηγορούνται για βιασμό αποβλήθηκαν από την ομάδα τους

Οι δύο ποδοσφαιριστές που συνελήφθησαν για βιασμό, αποβλήθηκαν από την ομάδα που αγωνίζονται.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024