Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κολομβία: Θανάσιμη πτώση δύο υπαξιωματικών της Αεροπορίας Στρατού από ελικόπτερο

Κολομβία: Θανάσιμη πτώση δύο υπαξιωματικών της Αεροπορίας Στρατού από ελικόπτερο

Δύο κολομβιανοί υπαξιωματικοί έχασαν τη ζωή τους χθες, Κυριακή, όταν το σχοινί που τους συνέδεε με το ελικόπτερο από το οποίο κρέμονταν υποχώρησε κατά τη διάρκεια αεροπορικής επίδειξης στη Μεδεγίν (στο βορειοδυτικό τμήμα της χώρας), ανακοίνωσαν οι στρατιωτικές Αρχές

Δύο κολομβιανοί υπαξιωματικοί έχασαν τη ζωή τους χθες, Κυριακή, όταν το σχοινί που τους συνέδεε με το ελικόπτερο από το οποίο κρέμονταν υποχώρησε κατά τη διάρκεια αεροπορικής επίδειξης στη Μεδεγίν (στο βορειοδυτικό τμήμα της χώρας), ανακοίνωσαν οι στρατιωτικές Αρχές.

«Η Αεροπορία Στρατού θρηνεί την απώλεια των δύο θαρραλέων ανδρών (…), που έχασαν τη ζωή τους στο ατύχημα που σημειώθηκε στο άκρο της πίστας του αεροδρομίου Ολάγια Ερέρα στη Μεδεγίν» ανέφερε το Γενικό Επιτελείο σε δημοσιοποιηθείσα ανακοίνωσή του.

Κρεμασμένοι από σχοινί δεμένο σε ελικόπτερο της Αεροπορίας Στρατού, οι δύο υπαξιωματικοί, ο Χεσούς Μοσκέρα και ο Σεμπαστιάν Γκαμπόα, κρατούσαν μια γιγαντιαία σημαία της Κολομβίας, καθώς πετούσαν πάνω από τη στρατιωτική παρέλαση που έκλεινε τη Γιορτή των Λουλουδιών, η οποία οργανώθηκε όπως κάθε χρόνο στη Μεδεγίν.

Βίντεο που μεταφορτώθηκαν σε ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης έδειξαν ότι το σχοινί έσπασε και οι δύο στρατιωτικοί έπεσαν στο κενό.

Το αεροδρόμιο έκλεισε προσωρινά κατά τη διάρκεια της επέμβασης των ανδρών της υπηρεσίας άμεσης βοήθειας και ομάδας ερευνητών, πριν ανοίξει εκ νέου.

Η Μεδεγίν, η «πόλη της αιώνιας άνοιξης», όπως είναι ένα από τα προσωνύμιά της, είναι διάσημη για το εξαιρετικά ήπιο κλίμα της.

(Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ – ΜΠΕ)

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024