Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τάντιτς: «Δεν είναι σωστό να παίζουμε στα προκριματικά, φτάσαμε μέχρι τον ημιτελικό»

Τάντιτς: «Δεν είναι σωστό να παίζουμε στα προκριματικά, φτάσαμε μέχρι τον ημιτελικό»

Ο Ντούσαν Τάντιτς μίλησε για την ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ, επισημαίνοντας όμως ότι είναι άδικο για τον «Αίαντα» να αγωνίζεται στα προκριματικά έπειτα από την περσινή του πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Ντούσαν Τάντιτς αποτέλεσε καταλυτικό παράγοντα της εκπληκτικής περσινής πορείας του Άγιαξ, ο οποίος κατέκτησε το νταμπλ, φτάνοντας παράλληλα μέχρι τους «4» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο «Αίαντας» αγωνίζεται την Τρίτη στην «Amsterdam Arena» με τον ΠΑΟΚ, στη ρεβάνς του 2-2 της Τούμπας. Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός μίλησε για το δεύτερο παιχνίδι εναντίον του «δικεφάλου», ζητώντας από τους φίλους της ομάδας να δώσουν δυναμικό παρών. Ταυτόχρονα, όμως, δεν παρέλειψε να χαρακτηρίσει άδικο το γεγονός ότι ο «Αίαντας» θα αγωνιστεί στα προκριματικά, μετά από την εκπληκτική του πορεία την περσινή σεζόν.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«To Champions League είναι το πιο σημαντικό. Πρέπει να προκριθούμε στον επόμενο γύρο. Δεν νομίζω ότι είναι σωστό για εμάς που φτάσαμε ως τα ημιτελικά να παίζουμε στα προκριματικά της διοργάνωσης.

Θα πρέπει να το ξεπεράσουμε αυτό και να προετοιμαστούμε κατάλληλα για την ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ, αυτή είναι η δουλειά μας. Ελπίζω να έχουμε την υποστήριξη των οπαδών μας μέχρι το τελευταίο λεπτό του αγώνα».

Sports in

Αυτά μόνο ο Ολυμπιακός: Διεκδικεί 6 ευρωπαϊκά σε 4 αθλήματα!

Δεν υπάρχει αυτό που έχει καταφέρει ο Ολυμπιακός, καθώς βρισκόμαστε στο δεύτερο μισό του Απρίλη και διεκδικεί ακόμα 6 ευρωπαϊκά σε 4 διαφορετικά αθλήματα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024