Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΜΜΜ: Οι αλλαγές που έρχονται το επόμενο διάστημα

ΜΜΜ: Οι αλλαγές που έρχονται το επόμενο διάστημα

Σειρά ενεργειών αναμένεται να εφαρμοστούν το επόμενο διάστημα, προκειμένου να βελτιωθούν οι αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας

Σειρά ενεργειών αναμένεται να εφαρμοστούν το επόμενο διάστημα, προκειμένου να βελτιωθούν οι αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας.

Μετά από συνάντηση του υφυπουργού Μεταφορών, Γιάννη Κεφαλογιάννη, με τον πρόεδρο του ΟΑΣΑ Ιωάννη Σκουμπούρη και τον διευθύνοντα σύμβουλο του Οργανισμού Νίκο Αθανασόπουλο, αποφασίστηκε πως:

  • Επαναλειτουργούν, αλλά και ενισχύονται με περισσότερες βάρδιες εκδοτήρια σε σταθμούς του μετρό με υψηλή τουριστική κίνηση, όπως Ακρόπολη, Μοναστηράκι, Θησείο, Σύνταγμα και Σταθμός Λαρίσης.
  • Εμπλουτίζονται περαιτέρω οι υπηρεσίες του ηλεκτρονικού εισιτηρίου. Έως την Άνοιξη του 2020 οι πιστωτικές κάρτες θα μπορούν να χρησιμοποιούνται και ως ηλεκτρονικό εισιτήριο, μετά από συνεργασία που θα υπάρξει με τις Τράπεζες.
  • Επιστρέφουν στις ΟΣΥ (Οδικές Συγκοινωνίες) 30 οδηγοί και υπάλληλοι, οι οποίοι ήταν αποσπασμένοι σε κόμματα και πολιτικά πρόσωπα που δεν εξελέγησαν.
  • Ενεργοποιείται στις ΟΣΥ δευτεροβάθμιος υγειονομικός έλεγχος, καθώς διαπιστώθηκε ότι, την τρέχουσα περίοδο, μεγάλος αριθμός οδηγών βρίσκεται σε αναρρωτική άδεια.
  • Τέλος, το υπουργείο Μεταφορών ήρθε σε συνεννόηση με το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για την συνδρομή της Αστυνομίας στους ελέγχους εισιτηρίων, ενώ ήδη είναι εμφανής η παρουσία Αστυνομικών σε κεντρικούς σταθμούς.

Sports in

Γιατί δεν παίζουν στην Αγγλία ο Μασούρας και ο Ντόη

Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με την Άστον Βίλα στις 2 Μαϊου χωρίς τους δύο ποδοσφαιριστές του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024