Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ικαρία: «Σπάει» τη σιωπή του ο σύντροφος της Νάταλι Κρίστοφερ

Ικαρία: «Σπάει» τη σιωπή του ο σύντροφος της Νάταλι Κρίστοφερ

«Είναι δύσκολο να περιγράψω με λόγια το πως νιώθω. Είμαι συντετριμμένος και είναι τόσο δύσκολο να μιλήσω για ό,τι έχει συμβεί. Κάποια στιγμή θα μπορέσω να το κάνω, αλλά όχι τώρα» είπε ο 38χρονος στη Daily Mail

Τη σιωπή του «σπάει» για πρώτη φορά ο σύντροφος της άτυχης αστροφυσικού, Νάταλι Κρίστοφερ, η οποία έχασε τη ζωή της στην Ικαρία, όταν την καταπλάκωσε βράχος.

Ο 38χρονος Κυριάκος Ασίκαλης ήταν εκείνος που ειδοποίησε τις αρχές, το πρωί της περασμένης Δευτέρας, πως η σύντροφός του είχε φύγει από το ξενοδοχείο όπου διέμεναν για να κάνει τζόκινγκ και δεν είχε δώσει σημεία ζωής.

«Είναι δύσκολο να περιγράψω με λόγια το πως νιώθω. Είμαι συντετριμμένος και είναι τόσο δύσκολο να μιλήσω για ό,τι έχει συμβεί. Κάποια στιγμή θα μπορέσω να το κάνω, αλλά όχι τώρα» είπε ο 38χρονος στη Daily Mail.

Ο ίδιος, ο οποίος εργάζεται σε ταξιδιωτική εταιρεία, παραμένει στην Ικαρία μετά το θάνατο της Νάταλι Κρίστοφερ, ωστόσο αναμένεται να φύγει από το νησί μέσα στο Σαββατοκύριακο και να επιστρέψει στη Λευκωσία. Όπως είπε στη βρετανική εφημερίδα «υπάρχουν ακόμα κάποια πράγματα που πρέπει να ξεκαθαρίσουν και είμαι εδώ μέχρι να τελειώσουν όλα».

Ο Κυριάκος Ασίκαλης συγκλόνισε τους πάντες με τον σπαραγμό του όταν βρέθηκε, το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης, το πτώμα της Νάταλι Κρίστοφερ. Ο 38χρονος ήταν μαζί με τους διασώστες και τους εθελοντές στο σημείο όπου βρέθηκε η σορός της.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, εθελοντής που μετείχε στις έρευνες για τον εντοπισμό της σχολίασε πως «δεν έχω ξαναδεί πιο χλωμό άνθρωπο στη ζωή μου», τονίζοντας ότι ο σύντροφος της Νάταλι Κρίστοφερ «ούρλιαζε και έκλαιγε» όταν έμαθε ότι εντοπίστηκε και ζητούσε να πάει κοντά της. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, την αναγνώρισε από τα παπούτσια που φορούσε. Ηταν απαρηγόρητος και, σύμφωνα με μαρτυρία εθελοντή, ούρλιαζε όταν έμαθε ότι βρέθηκε νεκρή.

«Ούρλιαζε και έκλαιγε και προσπαθούσε να τρέξει στο μονοπάτι για να βρεθεί κοντά της. Ήταν χαμένος και έτρεχε πάνω κάτω, προσπαθώντας να περάσει τον αστυνομικό κλοιό. Ηθελε να δει το πτώμα, δεν νομίζω πως μπορούσε να πιστέψει πως ήταν νεκρή» είπε ο εθελοντής, σε μαρτυρία που επικαλείται η Daily Mail. «Τον είδα ξανά αργότερα που είχε ηρέμησε, αλλά το πρόσωπό του ήταν κάτασπρο. Δεν έχω ξαναδεί άνθρωπο τόσο χλωμό» συνέχισε.

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024