Η Μαρία Σάκκαρη αποκλείστηκε από την Άλισον Ρισκ χάνοντας με 2-1 σετ από τον πρώτο γύρο του Rogers Cup, παρά το γεγονός πως είχε στα χέρια της τρία match points
Η περιπέτεια της Σάκκαρη στο Rogers Cup έληξε γρήγορα και άδοξα. Η Ελληνίδα τενίστρια ηττήθηκε από την Αμερικανή Άλισον Ρισκ με 2-1 σετ (6-4, 2-6, 6-7 [7]) σε έναν αποκλεισμό που μπορεί να χαρακτηριστεί ως τεράστια έκπληξη αφού η Σάκκαρη είχε τρεις ευκαιρίες για να πάρει τη νίκη.
Η Μαρία πήρε το πρώτο σετ με 6-4, με την αντίπαλό της και Νο. 37 στην παγκόσμια κατάταξη να απαντά κάνοντας στο δεύτερο επικρατώντας με 6-2 και κάνοντας το 1-1.
Στο τρίτο σετ είχαμε θρίλερ με τις δύο τενίστριες να καταλήγουν ισόπαλες στα γκέιμ (6-6) και να λύνουν τις διαφορές τους στο tie break. Εκεί η Σάκκαρη θα προηγηθεί με 3-1 και 6-3 στη συνέχεια, έχοντας τρεις ευκαιρίες να πάρει τη νίκη.
Η Ρισκ όμως έσβησε και τα τρία match points και ισοφάρισε σε 6-6. Στη συνέχεια προηγήθηκε με 7-6, με την Σάκκαρη να κάνει το 7-7, αλλά την Αμερικανίδα να κρατά το κρίσιμο τελευταίο σερβίς της και να παίρνει τη νίκη μετά από 2 ώρες και 20’ τένις.
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου εμπλέκεται ξανά σε σενάρια αποχώρησης από τον ΠΑΟΚ, με την Μπεσίκτας να φέρεται πως έχει στην κορυφή της λίστας της τον Ρουμάνο τεχνικό.
Η Άρσεναλ κατέκτησε το 14ο πρωτάθλημα Αγγλίας στην ιστορία της και μια μέρα μετά, οι «κανονιέρηδες» ανέβασαν ένα επικό πανηγυρικό βίντεο με πρωταγωνιστή τον προπονητή-θρύλο του συλλόγου, Αρσέν Βενγκέρ.
Οι παίκτες της Άρσεναλ έζησαν όλοι μαζί τη στιγμή που το 1-1 της Μπόρνμουθ με τη Σίτι τους χάρισε το πρώτο πρωτάθλημα από το 2004 και στο προπονητικό έγινε… χαμός.
Παρότι βρέθηκαν να χάνουν με 22 πόντους 8 λεπτά πριν το τέλος, τελικά οι Νιου Γιορκ Νίκς έκαναν τη μεγάλη ανατροπή και νίκησαν τους Κλίβελαντ Καβαλίερς για το 1-0 στους τελικούς της ανατολικής περιφέρειας του NBA.