Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στη φωτογραφική έκθεση του Γ.Μπεχράκη ο Μητσοτάκης

Στη φωτογραφική έκθεση του Γ.Μπεχράκη ο Μητσοτάκης

Διάλειμμα από τις υποχρεώσεις του έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος εχθές το βράδυ επισκέφθηκε την έκθεση με 70 από τις πιο δυνατές φωτογραφίες του Γιάννη Μπεχράκη

Διάλειμμα από τις υποχρεώσεις του έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος εχθές το βράδυ επισκέφθηκε την έκθεση με 70 από τις πιο δυνατές και επιδραστικές φωτογραφίες του Γιάννη Μπεχράκη.

Μετά την ομιλία του στη Βουλή και πριν από την ονομαστική ψηφοφορία, ο κ. Μητσοτάκης πήγε στο «Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος» για να ξεναγηθεί στην έκθεση.

«Ο Γιάννης Μπεχράκης άφησε παρακαταθήκη στην ανθρωπότητα συγκλονιστικές στιγμές που φέρνουν στο επίκεντρο την ανθρώπινη εμπειρία και το συναίσθημα όπως διαμορφώνονται μέσα σε ιστορικά γεγονότα. Μία εκπληκτική έκθεση στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος», έγραψε στο Twitter ο κ. Μητσοτάκης.

Μέσα από αυτές τις φωτογραφίες ο κορυφαίος φωτογράφος, που είχε βραβευθεί με Πούλιτζερ πριν φύγει στα 59 του χρόνια νικημένος από τον καρκίνο, κατέγραψε συγκλονιστικά γεγονότα, όπως συρράξεις στο Αφγανιστάν, την Αφρική, την Τσετσενία, την αραβική άνοιξη στην Αίγυπτο, την προσφυγική κρίση.

Τον πρωθυπουργό ξενάγησαν στην έκθεση ο Θανάσης Σταυράκης, καλλιτεχνικός διευθυντής του Athens Photo World και προϊστάμενος του φωτογραφικού τμήματος του Associated Press στην Αθήνα, η Γενική Συντονίστρια του Athens Photo World (APW) Χριστίνα Καλλιγιάννη και ο επιμελητής του APW, φωτορεπόρτερ του ΑΠΕ-ΜΠΕ, Γιάννης Κολεσίδης.

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024