Στο κενό βρέθηκε να κρέμεται ένα λεωφορείο του ΟΑΣΘ, στο αμαξοστάσιο της Σταυρούπολης, στη Θεσσαλονίκη, όπως αναφέρει το thestival.gr. Ευτυχώς δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, το λεωφορείο είχε πρόβλημα με τα φρένα, κάτι που όμως διέψευσε με ανακοίνωσή του ο ΟΑΣΘ.

Σε ανακοίνωση του ο ΟΑΣΘ, κάνει λόγο για fake news, τονίζοντας πως ότι το συγκεκριμένο ατύχημα σημειώθηκε με αποκλειστική ευθύνη του τεχνίτη που εκείνη τη στιγμή οδηγούσε το όχημα και σε καμία περίπτωση δεν οφείλεται σε βλάβη των φρένων.

Παράλληλα, ο ΟΑΣΘ επιτίθεται σε υποψήφια βουλευτή της ΝΔ που δημοσιοποίησε το περιστατικό και κάνει λόγο για νοσταλγούς του αμαρτωλού ιδιωτικού ΟΑΣΘ.

Η ιστοσελίδα Think Simple υποστηρίζει ότι το ίδιο λεωφορείο πριν από μερικά χρονιά παρουσίασε και πάλι το ίδιο πρόβλημα με αποτέλεσμα να πέσει πάνω σε σταθμαρχείο και λεωφορείο.

Χτες, Κυριακή, έγινε γνωστό επίσης κι ένα άλλο απίστευτο περιστατικό στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με την ομάδα «Think Simple», λεωφορείο του ΟΑΣΘ άρχισε να διαλύεται το μεσημέρι του Σαββάτου καθώς εκτελούσε το δρομολόγιο του Πλαγαρίου της γραμμής 69.

Μάλιστα, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η ομάδα «είναι γεγονός ότι ο στόλος του ΟΑΣΘ βρίσκεται σε πολύ άσχημη κατάσταση και κάθε μέρα το ρίσκο ενός ατυχήματος αυξάνει. Δεν υπάρχει λεπτό για χάσιμο πρέπει τώρα να παρθούν αποφάσεις με υπευθυνότητα και σοβαρότητα πριν συμβεί κάποιο δυστύχημα».

Γράψτε το σχόλιο σας