Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Καρέ-καρέ η στιγμή που συμμορία «χτυπά» βίλα στη Μύκονο – Οι προκλητικές κινήσεις τους

Καρέ-καρέ η στιγμή που συμμορία «χτυπά» βίλα στη Μύκονο – Οι προκλητικές κινήσεις τους

Οι κινήσεις μίας συμμορίας στην Μύκονο που προσπάθησε να εισβάλει σε βίλα στη Μύκονο καταγράφηκαν από τις κάμερες ασφαλείας του σπιτιού.

Οι κινήσεις μίας συμμορίας στην Μύκονο που προσπάθησε να εισβάλει σε βίλα στη Μύκονο καταγράφηκαν από τις κάμερες ασφαλείας του σπιτιού.

Οι τρεις δράστες, οι δύο εξ΄αυτών φορώντας βερμούδα και έχοντας καλυμμένα τα πρόσωπά τους, φαίνονται στην κάμερα να ανεβαίνουν ανενόχλητοι τα σκαλιά της βίλας, ενώ μάλιστα ο ένας χοροπηδάει προκλητικά μπροστά στον φακό.

Ωστόσο η χαρά τους δεν διήρκεσε πολύ, καθώς οι τρεις δράστες έφυγαν με άδεια τα χέρια, καθώς οι κινήσεις τους έγιναν αντιληπτές από το προσωπικό.

Έπειτα από έρευνες, οι αστυνομικοί της ειδικής επιχειρησιακής ομάδας κατάφεραν να τους εντοπίσουν και να τους συλλάβουν την συμμορία καθώς και τους συνεργούς τους.

Η συμμορία αποτελούνταν συνολικά από 7 δράστες αλβανικής καταγωγής, οι οποίοι είχαν εμπλακεί σε 4 κλοπές και μία απόπειρα από σπίτι στην Μύκονο.

Χτυπούν δίχως έλεος οι ληστές των VIP – Ξεκίνησε η «επιχείρηση-βερμούδα»

Σημειώνεται πως από την περασμένη Παρασκευή βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη η επιχείρηση «Βερμούδα» της ασφάλειας Αττικής στη Μύκονο.

Στόχος τους είναι να περιοριστούν οι οργανωμένες ληστρικές σπείρες που δρουν στα κοσμοπολίτικα νησιά και συγκεκριμένα στην Μύκονο.

Άλλωστε είναι φανερό πως οι οργανωμένες συμμορίες έκαναν και φέτος την εμφάνισή τους στο νησί των Ανέμων όπου πλούσιοι και ευκατάστατοι τουρίστες έχουν επισκεφτεί το νησί για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Μετά λοιπόν την επιστολή που έστειλε ο Δήμαρχος Μυκόνου, Κωνσταντίνος Κούκας, στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη όπου του ζητούσε περισσότερους αστυνομικούς στο νησί των ανέμων λόγω της «λειψανδρίας» του τοπικού αστυνομικού τμήματος, στάλθηκαν κλιμάκια από την αστυνομία Αττικής με στόχο να βοηθήσουν τους τοπικούς αστυνομικούς  και να εντοπίσουν μέλη συμμοριών πριν «εισβάλλουν» σε βίλες και ξενοδοχεία όπου διαμένουν οι τουρίστες.

Sports in

Από τον Ολυμπιακό στη Χιροσίμα

Τα γιεν της JT Thunders έπεισαν τον Ντανιέλ Καστελάνι να πάρει το αεροπλάνο για την Ιαπωνία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024