Οι κινήσεις μίας συμμορίας στην Μύκονο που προσπάθησε να εισβάλει σε βίλα στη Μύκονο καταγράφηκαν από τις κάμερες ασφαλείας του σπιτιού.

Οι τρεις δράστες, οι δύο εξ΄αυτών φορώντας βερμούδα και έχοντας καλυμμένα τα πρόσωπά τους, φαίνονται στην κάμερα να ανεβαίνουν ανενόχλητοι τα σκαλιά της βίλας, ενώ μάλιστα ο ένας χοροπηδάει προκλητικά μπροστά στον φακό.

Ωστόσο η χαρά τους δεν διήρκεσε πολύ, καθώς οι τρεις δράστες έφυγαν με άδεια τα χέρια, καθώς οι κινήσεις τους έγιναν αντιληπτές από το προσωπικό.

Έπειτα από έρευνες, οι αστυνομικοί της ειδικής επιχειρησιακής ομάδας κατάφεραν να τους εντοπίσουν και να τους συλλάβουν την συμμορία καθώς και τους συνεργούς τους.

Η συμμορία αποτελούνταν συνολικά από 7 δράστες αλβανικής καταγωγής, οι οποίοι είχαν εμπλακεί σε 4 κλοπές και μία απόπειρα από σπίτι στην Μύκονο.

Χτυπούν δίχως έλεος οι ληστές των VIP – Ξεκίνησε η «επιχείρηση-βερμούδα»

Σημειώνεται πως από την περασμένη Παρασκευή βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη η επιχείρηση «Βερμούδα» της ασφάλειας Αττικής στη Μύκονο.

Στόχος τους είναι να περιοριστούν οι οργανωμένες ληστρικές σπείρες που δρουν στα κοσμοπολίτικα νησιά και συγκεκριμένα στην Μύκονο.

Άλλωστε είναι φανερό πως οι οργανωμένες συμμορίες έκαναν και φέτος την εμφάνισή τους στο νησί των Ανέμων όπου πλούσιοι και ευκατάστατοι τουρίστες έχουν επισκεφτεί το νησί για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Μετά λοιπόν την επιστολή που έστειλε ο Δήμαρχος Μυκόνου, Κωνσταντίνος Κούκας, στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη όπου του ζητούσε περισσότερους αστυνομικούς στο νησί των ανέμων λόγω της «λειψανδρίας» του τοπικού αστυνομικού τμήματος, στάλθηκαν κλιμάκια από την αστυνομία Αττικής με στόχο να βοηθήσουν τους τοπικούς αστυνομικούς  και να εντοπίσουν μέλη συμμοριών πριν «εισβάλλουν» σε βίλες και ξενοδοχεία όπου διαμένουν οι τουρίστες.

Γράψτε το σχόλιό σας