Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σοκ στο Λονδίνο: 17χρονος πέταξε 6χρονο από το 10ο όροφο της Tate Moden

Σοκ στο Λονδίνο: 17χρονος πέταξε 6χρονο από το 10ο όροφο της Tate Moden

Το παιδί διακομίσθηκε με ελικόπτερο σε νοσοκομείο και βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ ο 17χρονος δράστης βρίσκεται υπό κράτηση ως ύποπτος για «απόπειρα δολοφονίας»

Ένας έφηβος συνελήφθη σήμερα γιατί έσπρωξε έναν 6χρονο από εξέδρα παρατήρησης στον 10ο όροφο της πινακοθήκης Tate Modern στο Λονδίνο, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Το παιδί διακομίσθηκε με ελικόπτερο σε νοσοκομείο και βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ ο 17χρονος δράστης βρίσκεται υπό κράτηση ως ύποπτος για «απόπειρα δολοφονίας».

H πινακοθήκη Tate Modern, που βρίσκεται σε μία από τις όχθες του Τάμεση κι είναι ένα από τα πιο πολυσύχναστα μουσεία στη Βρετανία, έκλεισε αμέσως μετά το δραματικό συμβάν. Αρκετοί από τους θεατές του όμως παρέμειναν στη διάθεση της αστυνομίας για αρκετή ώρα ακόμη ως μάρτυρες του συμβάντος.

Η αστυνομία σε ανακοίνωσή της τονίζει πως ειδοποιήθηκε στις 14.40 (16.40, ώρα Ελλάδος) και το θύμα βρέθηκε να κείται στη στέγη του πέμπτου ορόφου».

Ο ύποπτος 17χρονος «είχε παραμείνει με το κοινό που ήταν παρόν στην εξέδρα του 10ου ορόφου και έως τώρα τίποτε δεν υποδεικνύει πως γνωριζόταν με το θύμα», προστίθεται στην ανακοίνωση της αστυνομίας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024