Ρωσία: Οι νέες κυρώσεις από την Ουάσιγκτον βλάπτουν τις διμερείς σχέσεις
«Η Ρωσική οικονομία έχει αποδείξει ήδη πως είναι ανθεκτική στις εξωτερικές πιέσεις κατά τα πρόσφατα έτη», δήλωσε ο Σιλουάνοφ.
Οι επιπρόσθετες αμερικανικές κυρώσεις ζημιώνουν τις διμερείς σχέσεις ανάμεσα στη Μόσχα και την Ουάσιγκτον, αλλά το ρωσικό οικονομικό σύστημα είναι ανθεκτικό απέναντι στις εξωτερικές πιέσεις, διαμηνύει σήμερα ο υπουργός Οικονομικών Αντόν Σιλουάνοφ.
«Η Ρωσική οικονομία έχει αποδείξει ήδη πως είναι ανθεκτική στις εξωτερικές πιέσεις κατά τα πρόσφατα έτη», δήλωσε ο Σιλουάνοφ.
Ο Ρώσος υπουργός πρόσθεσε δε πως «όσον αφορά το δημόσιο χρέος και το χρέος των επιχειρήσεων, είμαστε πεπεισμένοι πως το οικονομικό σύστημα που έχουμε οικοδομήσει μας επιτρέπει να ανταποκριθούμε στις ανάγκες του προϋπολογισμού και των επιχειρήσεων σε πιστωτικά μέσα».
Σε ανακοίνωσή του το αμερικανικό ΥΠΕΞ είχε ανακοινώσει σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ πως με τον νέο κύκλο των κυρώσεων η Ουάσιγκτον αποσκοπεί στην επέκταση κάθε πιστωτικής, ή οικονομοτεχνικής βοήθειας προς τη Ρωσία από διεθνείς οικονομικούς οργανισμούς.
- Νατάσα Μωϋσόγλου: Πέθανε η αγαπημένη μουσικός
- Tι δουλειά έχει η Κιμ Καρντάσιαν στο Μπρόντγουεϊ;
- Μουρτζούκου: Τη μητέρα του Παναγιωτάκη κατονόμασε ως δολοφόνο – Σοκάρουν οι εικόνες με την κακοποίηση του μωρού
- Τα κρυμμένα μυστικά του τελικού Κυπέλλου
- Σε Live Streaming η παρέλαση του Κυπελλούχου ΟΦΗ στο Ηράκλειο
- Απρόοπτο στη συνέντευξη Ανδρουλάκη για τις υποκλοπές – Τι συνέβη
- Κεφαλονιά: Κοκαΐνη, κάνναβη και αλκοόλ στο αίμα της Μυρτούς – Τι έδειξαν οι τοξικολογικές εξετάσεις
- Έκρυβαν χειροβομβίδα σε μπαλκόνι διαμερίσματος στην Κυψέλη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 27.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/anthony-E4SigA-v5l4-unsplash-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442