Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σφαγή στην Καλιφόρνια : Ανατροπή στα αίτια θανάτου του 19χρονου δράστη

Σφαγή στην Καλιφόρνια : Ανατροπή στα αίτια θανάτου του 19χρονου δράστη

Η νεκροψία-νεκροτομή στο πτώμα του 19χρονου δράστη της ένοπλης δολοφονικής επίθεσης στην έκθεση τροφίμων στη βόρεια Καλιφόρνια, κατέδειξε ότι αυτός πέθανε από τραύμα που προκάλεσε ο ίδιος στον εαυτό του.

Η νεκροψία-νεκροτομή στο πτώμα του 19χρονου, ο οποίος άνοιξε πυρ, σκότωσε τρεις ανθρώπους και τραυμάτισε άλλους δέκα και πλέον την τελευταία ημέρα έκθεσης τροφίμων την Κυριακή στη βόρεια Καλιφόρνια, κατέδειξε ότι πέθανε από τραύμα που προκάλεσε ο ίδιος στον εαυτό του, δήλωσε χθες Παρασκευή εκπρόσωπος της ιατροδικαστικής υπηρεσίας της Κομητείας Σάντα Κλάρα.

Σε αντίθεση με την εκδοχή της αστυνομίας

Το ιατροδικαστικό πόρισμα περί αυτοκτονίας του δράστη της επίθεσης στο Gilroy Garlic Festival έρχεται σε αντίθεση με την επίσημη εκδοχή της αστυνομίας.

Σύμφωνα με αυτήν, αστυνομικοί που έκαναν περιπολία στον χώρο της εκδήλωσης ενεπλάκησαν σε ανταλλαγή πυρών με τον ένοπλο και τον εξουδετέρωσαν μερικά λεπτά αφότου άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως ανυποψίαστους πολίτες που βρίσκονταν στον χώρο όπου διεξαγόταν το γαστρονομικό φεστιβάλ.

Ο 19χρονος Γουίλιαμ Σαντίνο Λεγκάν είχε αφήσει να πλανάται η απειλή επίθεσης στην έκθεση κι είχε εκφράσει ακροδεξιές απόψεις σε αναρτήσεις του σε ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης μερικές ημέρες πριν διαπράξει το μεκελειό της περασμένης Κυριακής.

Πηγή: ΑΠΕ

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024