Πυρκαγιά ξέσπασε στις 12.10μμ σε δασική έκταση στην περιοχή Λούβρο, του δήμου Αρχαίας Ολυμπίας, στην Ηλεία.
Για την κατάσβεση έχουν κινητοποιηθεί 25 πυροσβέστες με 12 οχήματα, 2 αεροσκάφη τύπου πεζετέλ και ένα ελικόπτερό.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της πυροσβεστικής η φωτιά δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλη και η επιχείρηση βαίνει καλώς, καθώς οι δυνάμεις έσπευσαν στο σημείο νωρίς και την απέτρεψαν.
#Πυρκαγιά σε #δασική έκταση στην περιοχή Λούβρο, του δήμου Αρχαίας Ολυμπίας, στην Ηλεία. Έχουν κινητοποιηθεί 25 πυροσβέστες με 12 οχήματα, 2 PZL και 1 Ε/Π.
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.