Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αποκαλύψεις Ριμπολόβλεφ για την mega-ανάπλαση του Σκορπιού: Ετοιμάζει resort για ζάπλουτους

Αποκαλύψεις Ριμπολόβλεφ για την mega-ανάπλαση του Σκορπιού: Ετοιμάζει resort για ζάπλουτους

Για τον επίγειο παράδεισο που ετοιμάζει στον Σκορπίο μίλησε ο Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ.

Για τον επίγειο παράδεισο που ετοιμάζει στον Σκορπίο μίλησε ο Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ.

Συγκεκριμένα ο Ρώσος μεγιστάνας και ιδιοκτήτης του Σκορπιού σε συνέντευξή του στο κυπριακό περιοδικό Wealth Management, επισήμανε ότι η ανάπλαση στον Σκορπιό θα ολοκληρωθεί μέσα σε μία τριετία και το αποτέλεσμα θα είναι να δημιουργηθεί το πρώτο πολυτελές συγκρότημα καταλυμάτων στην Ελλάδα.

«Η βασική ιδέα είναι η δημιουργία ενός οικολογικού νησιού με τη μεγαλύτερη δυνατή αξιοποίηση του υπάρχοντος τοπίου, της δομής και της ασύγκριτης ομορφιάς του.

Τι περιλαμβάνει το επενδυτικό του πλάνο;

-Υποδομή πολυτελούς συγκροτήματος με spa, εστιατόρια και μαρίνα.

-Εκθεσιακούς χώρους

-Αμφιθέατρο

-Ελικοδρόμιο

-Αγρόκτημα και

-χώρους αναψυχής

«Στόχος της οικογένειάς μας είναι να δημιουργηθεί το πρώτο πολυτελές συγκρότημα καταλυμάτων στην Ελλάδα, που βρίσκεται σε ένα ιδιωτικό νησί και θα είναι ένα από τα λίγα σε όλο τον κόσμο, για την ακρίβεια, μοναδικό στη Μεσόγειο. Ταυτόχρονα, όλα τα βήματα προς την αναγέννηση και την ανακαίνιση του Σκορπιού γίνονται πολύ προσεκτικά, έτσι ώστε να είναι σε πλήρη αρμονία με το περιβάλλον», συμπληρώνει.

«Νιώθω σαν στο σπίτι μου στον Σκορπιό»

Σε ερώτηση του περιοδικού για το ποιος είναι ο αγαπημένος του προορισμός διακοπών, ο Ρώσος κροίσος επιστρέφει τη συζήτηση στον Σκορπιό, χαρακτηρίζοντας επίγειο παράδεισο το νησί που αγόρασε από την Αθηνά Ωνάση.

«Για πολλά χρόνια, όταν οι κόρες μου ήταν πολύ μικρές, ήμασταν απόλυτα γοητευμένοι με τον Σκορπιό. Συνηθίζαμε να θαυμάζουμε τις ακτές του νησιού και απολαμβάναμε να κάνουμε κύκλους γύρω από αυτό με το οικογενειακό γιοτ. Θυμάμαι να με σαγηνεύει αυτός ο “επίγειος παράδεισος” με τη μαγευτική φυσική ομορφιά του. Μετά την αγορά του μέσω ενός καταπιστεύματος, και περνώντας πολλές διακοπές εκεί, ο Σκορπιός σημαίνει τόσα πολλά πράγματα για μένα», λέει ο ιδιοκτήτης του νησιού τονίζοντας παράλληλα ότι απολαμβάνει την ηρεμία της περιοχής αλλά και την ελληνική φιλοξενία στη Λευκάδα.

«Δεν είναι μόνο ένα ιδιωτικό καταφύγιο που με βοηθάει να χαλαρώνω, να φορτίζω τις μπαταρίες μου και να επιστρέφω στις υποχρεώσεις μου. Είναι το ιερό μέρος όπου παντρεύτηκε η πρώτη μου κόρη, η Κατερίνα. Εκεί, νιώθω εντελώς ελεύθερος να απορροφήσω την αρμονία και την ηρεμία αυτού του ιδιαίτερου σκηνικού. Όλη η περιοχή της Λευκάδας είναι ένα τόσο όμορφο μέρος όπου έχω την τύχη να εισπράττω τη θερμή ελληνική φιλοξενία. Κάθε φορά που επισκέπτομαι την περιοχή, με χαιρετούν οι ντόπιοι σαν φίλοι. Και όντως, εκεί νιώθω σαν στο σπίτι μου», ανέφερε ο Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024