Ραντεβού με την Ιστορία για τον Στέφανο Τσιτσιπά
Εάν καταφέρει να κερδίσει τον Γάλλο Μπενουά Περ, θα ανέβει παράλληλα για πρώτη φορά στην καριέρα του στο Νο.5 της παγκόσμιας κατάταξης.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ξεκίνησε εντυπωσιακά την αμερικάνικη περιοδεία του και βρίσκεται ήδη στα προημιτελικά του City Open που διεξάγεται στην Ουάσιγκτον.
Ο 20χρονος πέρασε στην 8άδα της διοργάνωσης, έχοντας αποκλείσει στον δεύτερο γύρο τον Τόμι Πολ και στον τρίτο τον Τζόρνταν Τόμπσον.
Ο «Τσιτσιφάστ» και στα δύο παιχνίδια ήταν εξαιρετικός και μάλιστα επικράτησε χωρίς να χάσει σετ. Ο «Στεφ» παίζει πολύ καλό τένις και είναι πλέον αντιμέτωπος με την μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας του.
Συγκεκριμένα, εάν καταφέρει να κερδίσει τον Γάλλο Μπενουά Περ, στον αγώνα που είναι προγραμματισμένος για τα ξημερώματα του Σαββάτου (2/8) στις 02:00 ώρα Ελλάδας, εκτός από την πρόκρισή του στα ημιτελικά της διοργάνωσης θα ανέβει παράλληλα για πρώτη φορά στην καριέρα του στο Νο. 5 της παγκόσμιας κατάταξης.
Πηγή: onetv.gr
- Κοστιούκ: Θρίαμβος με πολιτικό βάρος στη Μαδρίτη και παγωμένη ατμόσφαιρα στον τελικό με την Αντρέεβα
- «Η φωνή του ταυτίστηκε με τον Θρύλο» – Τα συλλυπητήρια της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τον Στάθη Γαβάκη
- «Οι Μπλέιζερς ετοιμάζουν trade για τον Αντετοκούνμπο»
- Τα δεδομένα για τον Κίναν Έβανς: Τι ισχύει με το συμβόλαιο και την αποκατάσταση του
- Πρεμιέρα στα play offs στη Stoiximan GBL με ΠΑΟΚ – Περιστέρι Betsson
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (3/5): Πού θα δείτε τα play offs της Super League και παιχνίδια από την Ευρώπη
- Σέλτικς – Σίξερς 100-109: «Ατσάλινοι» Σίξερς, επέστρεψαν από το 3-1 και απέκλεισαν τη Βοστόνη
- «Έφυγε» ο θρυλικός εκφωνητής του Ολυμπιακού, Στάθης Γαβάκης (pic)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 03.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/evgeny-ozerov-2xvrpIwBQCU-unsplash-315x220.jpg)





















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442