Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πώς συνελήφθη το γνωστό μοντέλο-παρουσιαστής όταν προσπάθησε να κλέψει κινητό

Πώς συνελήφθη το γνωστό μοντέλο-παρουσιαστής όταν προσπάθησε να κλέψει κινητό

Στο αστυνομικό τμήμα Ακροπόλεως οδηγήθηκε γνωστό μοντέλο και παρουσιαστής ο οποίος το μεσημέρι της Τρίτης επιχείρηση -μαζί με συνεργό του- να κλέψει το κινητό τηλέφωνο μιας κοπέλας που περίμενε σε στάση λεωφορείου στην πλατεία Συντάγματος

Στο αστυνομικό τμήμα Ακροπόλεως οδηγήθηκε γνωστό μοντέλο και παρουσιαστής ο οποίος το μεσημέρι της Τρίτης επιχείρηση -μαζί με συνεργό του- να κλέψει το κινητό τηλέφωνο μιας κοπέλας που περίμενε σε στάση λεωφορείου στην πλατεία Συντάγματος.

Το περιστατικό συνέβη μέρα μεσημέρι επί της Βασιλίσσης Σοφίας, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των διερχόμενων πολιτών. Ο 58χρονος (γνωστός ζεν πρεμιέ της δεκαετίας του ’90) οδηγούσε ένα σκουτεράκι με συνοδηγό έναν 45χρονο φίλο του.

Σε μια στάση λεωφορείου είδαν μια 20χρονη κοπέλα η οποία περιεργαζόταν το κινητό της τηλέφωνο. Ξαφνικά σταμάτησαν μπροστά της και ο συνεπιβάτης έτρεξε προς το μέρος της προσπαθώντας να αρπάξει το τηλέφωνο από τα χέρια της.

Ωστόσο δεν υπολόγισε την αντίδραση της κοπέλας, η οποία αντιστάθηκε φωνάζοντας. Περαστικοί σπεύδουν να βοηθήσουν αρπάζοντας και ακινητοποιώντας τόσο τον 58χρονο πρώην παρουσιαστή όσο και τον 45χρονο συνεργό του.

Η αστυνομία δεν άργησε να φθάσει στο σημείο. Οι δύο άνδρες συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν πρώτα στο Α.Τ. Συντάγματος και στη συνέχεια στον εισαγγελέα ο οπίος έδωσε αναβολή στην υπόθεση αφήνοντάς τους ελεύθερους.

Σύμφωνα με πληροφορίες τόσο ο ηθοποιός όσο και ο συνεργός του ήταν υπό την επήρεια σκληρών ναρκωτικών ουσιών την ώρα της επίθεσης.

Ο άλλοτε ζεν πρεμιέ είχε και στο παρελθόν μπλεξίματα με τον νόμο. Το 1998 είχε συλληφθεί στη Γλυφάδα για κατοχή ναρκωτικών, όπως και το 2008 στην Ομόνοια για τον ίδιο λόγο.

Sports in

Το ξέσπασμα του Βαγγέλη Μαρινάκη στο πέναλτι που χάρισε την πρόκριση στην Κ19 στον τελικό (vid)

Δείτε πως «ξέσπασε» ο Βαγγέλης Μαρινάκης στο νικητήριο πέναλτι του Λιατσικούρα το οποίο χάρισε την πρόκριση στον Ολυμπιακό για τον τελικό του Youth League!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024