Ελεύθερες οι δύο συλληφθείσες για τον πνιγμό 8χρονης σε πισίνα
Ελεύθερες με εντολή του εισαγγελέα, αφέθηκαν οι δύο γυναίκες που συνελήφθησαν ως προσωρινά υπεύθυνες του ξενοδοχείου στη Χερσόνησο Ηρακλείου, στην πισίνα του οποίου πνίγηκε η 8χρονη, αντιμετωπίζοντας την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια.
Ελεύθερες με εντολή του εισαγγελέα, αφέθηκαν οι δύο γυναίκες που συνελήφθησαν ως προσωρινά υπεύθυνες του ξενοδοχείου στη Χερσόνησο Ηρακλείου, στην πισίνα του οποίου πνίγηκε η 8χρονη, αντιμετωπίζοντας την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια.
Στο μεταξύ, για τη χώρα κατοικίας τους αναχώρησαν τα μέλη της οικογένειας της 8χρονης. Η σορός του κοριτσιού με καταγωγή από το Ισραήλ, μεταφέρθηκε χθες από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αναπληρωτής διοικητής του ΠΑΓΝΗ Γιάννης Φανουργιάκης:
«Οι γονείς πήραν τη σορό του παιδιού χθες για να ταξιδέψουν στον τόπο κατοικίας τους. Όσο για τα αίτια θανάτου, τα ευρήματα από την εξέταση έδειξαν ότι ταυτίζονται με πνιγμό», τόνισε ο κ.Φανουργιάκης.
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).