Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Μπριζίτ Μακρόν υποβλήθηκε σε τρίωρη πλαστική επέμβαση

Η Μπριζίτ Μακρόν υποβλήθηκε σε τρίωρη πλαστική επέμβαση

Τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης «συνέλαβαν» την πρώτη κυρία της Γαλλίας σε αμερικάνικο νοσοκομείο της γαλλικής πρωτεύουσας, που αποτελεί δημοφιλή επιλογή για πολλούς celebrities.

Τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης «συνέλαβαν» την πρώτη κυρία της Γαλλίας σε αμερικάνικο νοσοκομείο της γαλλικής πρωτεύουσας, που αποτελεί δημοφιλή επιλογή για πολλούς celebrities, καθώς προσφέρει «μαγικές» μεθόδους και τεχνικές για την αναζωογόνηση του προσώπου.

Η πανέμορφη Μακρόν είναι 25 χρόνια μεγαλύτερη από τον σύζυγό της Εμανουέλ και σε παλαιότερη συνέντευξή της σε γνωστό περιοδικό είχε μιλήσει για το εν λόγω ηλικιακό χάσμα: «Τα είκοσι χρόνια είναι αρκετά. Φυσικά όταν τρώμε πρωινό εγώ είμαι με τις ρυτίδες μου και αυτός με τη φρεσκάδα του».

Μετά από αυτήν την δήλωση, επόμενο ήταν η Μπριζίτ να επισκεφθεί την κλινική και να υποβληθεί σε αισθητική πλαστική επέμβαση, που διήρκεσε μάλιστα τρεις ώρες.

Σύμφωνα με τα γαλλικά ΜΜΕ, όπως το Le Point, η πρώτη κυρία της Γαλλίας επισκέφθηκε τον χειρουργό της κλινικής στις 16 Ιουλίου ενώ την επόμενη ημέρα επέστρεψε με κομβόι τριών οχημάτων και συνοδεία τουλάχιστον τεσσάρων σωματοφυλάκων και «υποβλήθηκε σε τρίωρη επέμβαση, υπό γενική αναισθησία».

«Η επέμβαση ολοκληρώθηκε χωρίς επιπλοκές και η Μπριζίτ πήρε εξιτήριο το ίδιο βράδυ», γράφουν σήμερα γαλλικά ΜΜΕ, τονίζοντας μάλιστα ότι την έφερε εις πέρας ένας «επιφανής πλαστικός χειρουργός».

Η 66χρονη Μπριζίτ ανάρρωσε το επόμενο διήμερο στην προεδρική κατοικία.

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 60-50: Ισοφάρισε σε 2-2 και ο τίτλος θα κριθεί σε πέμπτο παιχνίδι

Ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε την σειρά με τον Ολυμπιακό (60-50), στους τελικούς της Α1 Μπάσκετ Γυναικών και πλέον όλα θα κριθούν στο 5ο ματς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024