Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μ. Κατρίνης στο One Channel: To KIN.ΑΛ. ήταν, είναι και θα είναι με τους μη προνομιούχους

Μ. Κατρίνης στο One Channel: To KIN.ΑΛ. ήταν, είναι και θα είναι με τους μη προνομιούχους

Καλεσμένος στην εκπομπή One Talk βρέθηκε ο βουλευτής του ΚΙΝ.ΑΛ., Μιχάλης Κατρίνης, όπου με αφορμή τα νέα νομοσχέδια σχολίασε τις πρώτες κινήσεις της νέας κυβέρνησης, καθώς επίσης έδωσε και μια εκτίμηση για την πορεία του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΙΝ.ΑΛ. τόσο πριν όσο και μετά τις εκλογές της 7ης Ιουλίου

Καλεσμένος στην εκπομπή One Talk βρέθηκε ο βουλευτής του ΚΙΝ.ΑΛ., Μιχάλης Κατρίνης, όπου με αφορμή τα νέα νομοσχέδια σχολίασε τις πρώτες κινήσεις της νέας κυβέρνησης, καθώς επίσης έδωσε και μια εκτίμηση για την πορεία του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΙΝ.ΑΛ. τόσο πριν όσο και μετά τις εκλογές της 7ης Ιουλίου. Η κυβέρνηση, δήλωσε ο κύριος Κατρίνης «είναι σε ένα μετεκλογικό βέρτιγκο», χαρακτηρίζοντας με αυτόν τον τρόπο τη βιασύνη της Νέας Δημοκρατίας, ενώ για τα νομοσχέδια, θεωρεί πως δείχνουν έναν συγκεντρωτισμό εξουσιών και αρμοδιοτήτων. Τόνισε πως στο επίκεντρο της προσοχής του ΚΙΝ.ΑΛ. «ήταν, είναι και θα είναι οι μη προνομιούχοι» και υποστήριξε πως ο κοινός στόχος που πρέπει να ενώνει τα κόμματα είναι το πώς θα αναταχθεί η μεσαία τάξη και η οικονομία και πώς θα έρθει η ανάπτυξη». Αναφορικά με τη διάταξη για την κατάργηση του ασύλου, ο κύριος Κατρίνης υπογράμμισε πως το άσυλο «αναφέρεται στην ελεύθερη διακίνηση ιδεών μέσα στο χώρο της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και όχι στην προστασία τυχόν μπαχαλάκηδων». Καθώς η Νέα Δημοκρατία επαναφέρει το νόμο Διαμαντοπούλου, νόμο που είχε εισαγάγει το ΠΑΣΟΚ, δεν έχουν κανένα λόγο να μην το υπερψηφίσουν. Μίλησε ακόμα για την αστυνόμευση, αλλά και την αποφυγή των άκρων, καθότι κάτι τέτοιο «συντηρητικοποιεί την κοινωνία». Ακόμα, έδωσε μια εκτίμηση της δικής του οπτικής σχετικά με τον ιδεολογικό πυρήνα του κυβερνώντος κόμματος και της αξιωματικής αντιπολίτευσης και τέλος, μίλησε για το ΚΙΝ.ΑΛ. ως συνέχεια του ΠΑΣΟΚ και για την παρακαταθήκη που άφησε στη χώρα. «Εμείς με μεγάλο αγώνα και υπομονή θα καταφέρουμε να ξανακερδίσουμε την εμπιστοσύνη του κόσμου», κατέληξε.

Πηγή: onetv.gr

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024