Στην εντατική αγοράκι 2,5 χρονών από δάγκωμα οχιάς – Επαιζε στη βεράντα
Παρουσιάστηκε οίδημα από το δάγκωμα του φιδιού στο αριστερό άκρο του παιδιού, το οποίο επεκτάθηκε και κρίθηκε αναγκαία η εισαγωγή του στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.
Στην εντατική του Μακάρειου Νοσοκομείου της Λευκωσίας νοσηλεύεται αγοράκι, ηλικίας 2,5 χρονών, το οποίο δέχθηκε δάγκωμα από οχιά.
Το δάγκωσε στο χέρι
Συγκεκριμένα, το παιδάκι καθώς έπαιζε την Τρίτη στη βεράντα του σπιτιού του, στην Επαρχία Λευκωσίας, επιχείρησε να πιάσει το φίδι και αυτό το δάγκωσε στο αριστερό χέρι.
Το αγοράκι μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας και στη συνέχεια στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Μακάρειου Νοσοκομείου.
Οπως ανέφερε στο philenews, ο Διευθυντής της Παιδιατρικής του Μακάρειου Νοσοκομείου, Δρ. Αβραάμ Ηλία, παρουσίαζε οίδημα στο αριστερό άκρο και για αυτόν τον λόγο του χορηγήθηκε αντιοφικός ορός.
Καθαρισμός και γύρω από το σπίτι
Στη συνέχεια, όπως εξήγησε, το οίδημα επεκτάθηκε, αλλά ευτυχώς από το απόγευμα της Τετάρτης η κατάσταση του παιδιού έχει βελτιωθεί και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.
Ο Δρ. Ηλία, συνέστησε την προσοχή για την περίοδο αυτή, και τόνισε την αναγκαιότητα καθαρισμού και γύρω από το σπίτι.
- Κακοκαιρία Byron: Συναγερμός στη Λάρισα – Πλημμύρισαν τα πρώτα σπίτια από την υπερχείλιση του Ενιπέα
- Ποιοτική απασχόληση: Για την εργασιακή Ιθάκη… είναι μακρύς ο δρόμος
- Γιατί και πώς να παίξετε με τον σκύλο σας
- Πιο αγγλικό δεν έχει – Θα γράψουν οι Oasis το κομμάτι για την επόμενη ταινία του Τζέιμς Μποντ;
- ΗΠΑ: Υπό κράτηση 30χρονος που φέρεται να είχε τοποθετήσει βόμβες την παραμονή της επίθεσης στο Καπιτώλιο το 2021
- Κακοκαιρία Byron: Θυελλώδεις άνεμοι σφυροκοπούν τη Ρόδο – Έπεσαν δέντρα, έσπασαν κάβοι πλοίου
- Τέλος από τη Μύκονο Betsson ο Έβανς – Ποιος είναι ο λόγος που αποχωρεί…
- Αγρότες: Εξαπλώνονται οι κινητοποιήσεις των αγροτών σε ολόκληρη την χώρα – «Δεν θα φύγουμε από τα μπλόκα»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 06.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-eser-tokas-54876734-25854069-315x220.jpg)



































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442