Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μητέρα έπνιξε τα δίδυμά της για να εκδικηθεί τον άνδρα της

Μητέρα έπνιξε τα δίδυμά της για να εκδικηθεί τον άνδρα της

Στη συνέχεια επιχείρησε να αυτοκτονήσει, πέφτοντας με το αυτοκίνητό της σε ένα φορτηγό - Μειωμένο καταλογισμό της αποδίδει το δικαστήριο.

Αντιμέτωπη με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας με μειωμένο καταλογισμό των δύο παιδιών της, των ηλικίας 23 μηνών διδύμων Τζέικ και Κλόι, είναι η Σαμάνθα Φοξ, που συνελήφθη από τις βρετανικές αρχές τον περασμένο Δεκέμβριο.

Η 38χρονη έπνιξε τα παιδιά της στο σπίτι τους στο Westwood του Kent και στη συνέχεια επιχείρησε να αυτοκτονήσει πέφτοντας με το αυτοκίνητό της πάνω σε ένα φορτηγό.

Όπως ειπώθηκε στο δικαστήριο, η 38χρονη Σαμάνθα δεν ήθελε να χάσει την πλούσια ζωή που ζούσε με τον άντρα της στο Κατάρ, έπειτα από το διαζύγιο που πήραν λίγο μετά τη μετακόμισή τους στο Kent.

Η δολοφόνος απέφυγε την κατηγορία δολοφονία εκ προθέσεως, καθώς η εισαγγελική αρχή δέχτηκε το αίτημά της για μικρότερη κατηγορία έπειτα από τη διενέργεια ψυχιατρικής εξέτασης.

Ωστόσο, ένας ψυχίατρος που εξέτασε τα «σημάδια» στη συμπεριφορά της Σαμάνθα, υποστήριξε ότι πάσχει από «ναρκισσιστική οργή» και όχι από μανιοκατάθλιψη.

«Πρέπει να δώσω ένα τέλος. Θέλω να τον κάνω να πονέσει για να δει τι πάει να κάνει» φέρεται να είχε γράψει σε μήνυμα που έστειλε σε κάποιο τρίτο πρόσωπο, ενώ το μόνο που είπε όταν έφτασε το ασθενοφόρο στο σημείο όπου είχε γίνει το τροχαίο ήταν: «Αφήστε με να πεθάνω. Σκότωσα τα παιδιά μου. Δεν θα τους έκανα ποτέ κακό. Τα λατρεύω. Όλα είναι σαν ένα κακό όνειρο. Έπρεπε να πάω νωρίτερα στο νοσοκομείο. «Παίζει» με το μυαλό μου».

Σε ένα μήνυμα που είχε στείλει στον άντρα της η Σαμάνθα έγραφε: «Γιατί επέλεξες μία δουλειά και μία άθλια ζωή στο Λονδίνο; Ήμασταν πολύ καλύτερα εκεί που ήμασταν. Με αυτό που έκανες καταδίκασες τα παιδιά σου».

Σε μια προηγούμενη ακρόαση που έγινε τον Ιούνιο λόγω έφεσης που έγινε δεκτή ο κατήγορος Εντ Μπράουν είπε: «Η δικαστική αρχή εξέτασε πολύ προσεκτικά όλες τις εκθέσεις των εμπειρογνωμόνων και τα γεγονότα της υπόθεσης αυτής και καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για μία ιδιαίτερη υπόθεση. Ας μην ξεχνάμε ότι υπάρχει και ένας πατέρας που ζητάει δικαίωση για τα δύο αγγελούδια του. Η υπόθεση απαιτεί περαιτέρω διερεύνηση».

Πλέον, αναμένεται ο δικαστής να αποφασίσει εάν θα πρέπει να σταλεί σε ψυχιατρικό νοσοκομείο ή αν θα πρέπει να εκτίσει την ποινή της σε κανονική φυλακή.

Sports in

Τρομεροί Σίξερς με τρομακτικό Εμπίντ που έβαλε 50άρα!

Ο Τζόελ Εμπίντ ήταν ασταμάτητος και βάζοντας 50 πόντους οδήγησε τους Σίξερς στη νίκη με 125-114 επί των Νικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024