Παραπολιτικό σόου έδωσε για ακόμη μία φορά ο Παύλος Πολάκης στην Βουλή για την άρση ασυλίας του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έριξε «λάσπη» προς τους πολιτικούς του αντιπάλους με παραληρηματικούς χαρακτηρισμούς κάνοντας λόγο για αήθη πολιτική πράξη αντεκδίκησης επειδή – όπως είπε – «και εγώ ταλαιπώρησα το σύστημα κατά την υπουργική μου θητεία».

Ωστόσο εκτός από σόου που έδωσε για ακόμη μία φορά στη Βουλή, υπήρχαν και μερικά στιγμιότυπα που αποτύπωσε ο φωτογραφικός φακός.

Τα ντοσιέ της… λάσπης

Συγκεκριμένα, ο Παύλος Πολάκης προσήλθε στο βήμα κρατώντας ένα βουνό από πολύχρωμα ντοσιέ, τα οποία στην συνέχεια άνοιξε με σκοπό να εξαπολύσει επίθεση τόσο στα ΜΜΕ όσο και τον πρώην πρόεδρο του ΚΕΕΛΠΝΟ, Σταμάτη Πούλη… με το γνωστό του ύφος.

Κι ενώ ο Πρόεδρος της Βουλής είχε εντολή από τον Πρόεδρο της Βουλής, Κώστα Τασούλα, να μιλήσει ακριβώς για 10 λεπτά, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δεν τήρησε ούτε αυτό, με αποτέλεσμα να κληθεί αρκετές φορές τόσο να ολοκληρώσει τον λόγο του και όσο και να θυμηθεί πως βρίσκεται στην Βουλή και όχι σε δικαστήριο.

Τέλος ο Πάυλος Πολάκης δεν θα μπορούσε να μην κλείσει τον λόγο του χωρίς να πει δύο μαντινάδες, αποφεύγοντας έτσι μέχρι τέλους να απαντήσει για τις καταγγελίες εις βάρος του και προτιμώντας να επιτεθεί σε δημοσιογράφους χωρίς να αναλάβει καμία ευθύνη, παρά μόνο να κοκορευτεί για την νίκη του στην Κρήτη στις εθνικές εκλογές.

Οι μαντινάδες Πολάκη μετά το παραλήρημα

«Χέρια που δεν αρπάξανε ξένο ψωμί να φάνε, αυτά κρατούνε την τιμή οσο βαριά και να ‘ναι», ανέφερε ο Παύλος Πολάκης, συνεχίζοντας «Στο μετερίζι τσ’ ανθρωπιάς και στης τιμής το χρέος, εκεί θα στέκω να πατώ κι ας είμαι ο τελευταίος».

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο