Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έξαλλος ο Εν Κουλί: Ξέσπασε στο Facebook

Έξαλλος ο Εν Κουλί: Ξέσπασε στο Facebook

«Μάγειρες επιτέλους να καταλάβετε πριν ποζάρετε στις φωτογραφίες ότι ο Σεφ έχει αρχ*δια μπρούτζινα για να ανταπεξέλθει»

Έξαλλος στο Facebook ο Χαράλαμπος Κοτσώνης, ο οποίος έγινε γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο φετινό MasterChef και την viral ατάκα του, «Έν Κουλί».

 Αφορμή για το ξέσπασμα του Κύπριου μάγειρα, ήταν το «κόλλημα», που, όπως είπε, έχουν κάποιοι συνάδελφοί του, οι οποίοι γράφουν στις στολές τους σεφ και όχι μάγειρας.
«Καταλάβετε επιτέλους την διαφορά του Μάγειρα από του Σεφ. Τι κόλλημα όλοι στις στολές της κουζίνας, να γράφετε όνομα και τίτλο; Αν δεν είσαι όντως τόσο υψηλά καταρτισμένος, να έχεις την κουζίνα με το κουταλάκι, ένα λόγο πες μου που γράφεις πάνω σου το CHEF. Και που να το στηρίξω, κακή μαγειρική παιδεία; Κακή τηλεοπτική επιρροή;  Οι πληστοι είστε για το show. Κακή απομίμηση μαγείρων.Όλα για τα λεφτά και το prestige τυπ. επαγγέλματος. Που είναι ο επαγγελματισμός;;; Οι μαγειρικές αξίες;; Μετά από την σχολή το να σε απορροφά εάν all inclusive ή ένας σύνδεσμος, δεν σε κάνει μάγειρα. Και για το όνομα του Θεού, εβαρεθηκα να βλέπω διαφημιστικά τύπου «σπούδασε σεφ» ή σπουδές με πιστοποιημένα επαγγέλματα Σεφ» μπλα μπλα «Σεφ».

Βάλτε τους επίδοξους μάγειρες στις σχολές και κάντε τις σχολές όσο πιο κοντά στο επάγγελμα γίνεται, να νιώσουν την πίεση , το άγχος, να κάνουν πάσο , να φτάσουν στα άκρα.

Οι θεωρίες από τις πράξεις δημιουργούν ένα τεράστιο μαγειρικό χάσμα από την σχολή, μέχρι την επαγγελματική κουζίνα που δεν σώζεται. 

Μάγειρες επιτέλους να καταλάβετε πριν ποζάρετε στις φωτογραφίες ότι ο Σεφ έχει αρχ*δια μπρούτζινα για να ανταπεξέλθει. Όλα στον καιρό τους, άλλο ο μάγειρας άλλο ο σεφ. Να ξυπνήσουμε επιτέλους.
Σε εμάς βασίζεται πλέον η τουριστική βιομηχανία και πρέπει να είμαστε παρών να την στηρίξουμε σωστά» έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε την ανάρτηση του:

Sports in

Σκάνδαλο: Δεν κλήθηκε σε απολογία ο Αλμέιδα για την επίθεση στην Τούμπα

Ο Ματίας Αλμέιδα επιτέθηκε και έπιασε από τον λαιμό άνθρωπο της ΥΑΒΑΧ μετά το τέλος του παιχνιδιού στην Τούμπα, παρόλα αυτά δεν κλήθηκε σε απολογία από τον αθλητικό δικαστή της Super League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024