Οι φόβοι εντάθηκαν την Κυριακή για την υγεία του ηγέτη της αντιπολίτευσης στη Ρωσία Αλεξέι Ναβάλνι, που μεταφέρθηκε από το κελί του στο νοσοκομείο καθώς παρουσίασε αλλεργική αντίδραση, την οποία χαρακτηρίζει «περίεργη» το περιβάλλον του.

Σύμφωνα με την Κίρα Γιάρμιτς, εκπρόσωπο Τύπου του ρώσου πολιτικού, ο Ναβάλνι, που καταδικάστηκε αυτήν την εβδομάδα σε φυλάκιση 30 ημερών για παραβάσεις «στους κανόνες διαδηλώσεων», νοσηλεύτηκε την Κυριακή λόγω «σοβαρής αλλεργικής αντίδρασης».

«Η πηγή της αλλεργικής αντίδρασης δεν έχει εντοπιστεί. Σε όλη του τη ζωή, ο Αλεξέι δεν είχε ποτέ πάθει αλλεργική αντίδραση» υπογράμμισε η εκπρόσωπος στο Twitter.

Ο Ναβάλνι υπέστη διόγκωση των βλεφάρων κι εμφανίστηκαν αποστήματα στον λαιμό του, την πλάτη, το στήθος και τους αγκώνες, εξήγησε η Αναστασία Βασιλίεβα, η προσωπική γιατρός του, σε μήνυμα που προβλήθηκε στο Facebook.

«Δεν μπορούμε να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο το δέρμα του να υπέστη τοξική αντίδραση και βλάβες από άγνωστη χημική ουσία μέσω τρίτου προσώπου» υπογράμμισε η ίδια, αφού μετέβη στο νοσοκομείο που μεταφέρθηκε ο Ναβάλνι συνοδεία αστυνομικών.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο