Όπως είναι γνωστό, η Μπάγερν Μονάχου, δεν θα είναι η ίδια τη νέα σεζόν, καθώς οι δύο «διόσκουροι» ακραίοι της, Άριεν Ρόμπεν και Φρανκ Ριμπερί αποχώρησαν από τον σύλλογο, κλείνοντας ένα τεράστιο κεφάλαιο στην Ιστορία του συλλόγου.
Από τη μία, ο Ολλανδός έβαλε τέλος στην ποδοσφαιρική του καριέρα, αποφασίζοντας να κρεμάσει τα παπούτσια του. Δεν συμβαίνει όμως το ίδιο και με τον Γάλλο.
Ο 36χρονος Γάλλος δέχθηκε πρόταση από τη Μονακό, αλλά απάντησε αρνητικά.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Equipe, η οποία αποκάλυψε την είδηση, θα ήθελε μια πιο ελκυστική προοπτική για τη δύση της καριέρας του.
Οι Νιου Γιορκ Νικς διέλυσαν με 130-93 τους Κλίβελαντ Καβαλίερς στο Game 4 και πέρασαν με… σκούπα στους τελικούς του NBA για πρώτη φορά μετά το 1999, σπάζοντας παράλληλα μια σειρά από ιστορικά ρεκόρ.