Διέψευσε τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να φυγαδεύεται από σωματοφύλακές του από κλαμπ της Ίμπιζα επειδή θαμώνας του μαγαζιού ήθελε να τσακωθεί μαζί του, ο Λιονέλ Μέσι.
Το πρωί της Δευτέρας βγήκαν αυτά τα δημοσιεύματα και το βράδυ ο σταρ της Μπαρτσελόνα τα αρνήθηκε.
Συγκεκριμένα, έγραψε σε instastory πως πέρασε εξαιρετικά χθες βράδυ πλάι στη σύζυγό του, Αντονέλα Ροκούτσο, τον συμπαίκτη του στην Μπάρτσα, Λουίς Σουάρες και πολλούς ακόμα φίλους και πως τα περί καυγά δεν είναι τίποτα άλλο πέρα από fakenews.
Η μουσική παράσταση «ASTORIA» μάς μεταφέρει στη Νέα Υόρκη του Μεσοπολέμου, εκεί όπου μια μικρή Ελλάδα γεννιέται μέσα σε ένα καφενείο στην καρδιά της Αστόριας και το τραγούδι γίνεται φωνή, παρηγοριά και αντίσταση.
Έτοιμοι να προχωρήσουν σε μια ιστορικής σημασίας ανταλλαγή είναι οι Μιλγουόκι Μπακς, οι οποίοι σύμφωνα με τα αμερικανικά ρεπορτάζ, έχουν αποφασίσει να χωρίσουν τους δρόμους τους με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.
Συνέχεια απόψε (13/5) στα πλέι-οφ και στα ντέρμπι που πλέον κρίνουν μονάχα το δεύτερο «εισιτήριο» για το Champions League. Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ - ΑΕΚ στις 19:30.
Τη νίκη που θα τον στείλει στο Final-4 της Euroleague στο... σπίτι του, ψάχνει το βράδυ της Τετάρτης (13/5, 22:00) ο Παναθηναϊκός κόντρα στη Βαλένθια, στη «Roig Arena».