Διέψευσε τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να φυγαδεύεται από σωματοφύλακές του από κλαμπ της Ίμπιζα επειδή θαμώνας του μαγαζιού ήθελε να τσακωθεί μαζί του, ο Λιονέλ Μέσι.
Το πρωί της Δευτέρας βγήκαν αυτά τα δημοσιεύματα και το βράδυ ο σταρ της Μπαρτσελόνα τα αρνήθηκε.
Συγκεκριμένα, έγραψε σε instastory πως πέρασε εξαιρετικά χθες βράδυ πλάι στη σύζυγό του, Αντονέλα Ροκούτσο, τον συμπαίκτη του στην Μπάρτσα, Λουίς Σουάρες και πολλούς ακόμα φίλους και πως τα περί καυγά δεν είναι τίποτα άλλο πέρα από fakenews.
Η Λίβερπουλ με γκολ του Βίρτζιλ Φαν Ντάικ νίκησε εκτός έδρας 1-0 τη Σάντερλαντ και παραμένει κοντά στις θέσεις που οδηγούν στο επόμενο Champions League
Η Μάντσεστερ Σίτι καθάρισε τη Φούλαμ από το πρώτο ημίχρονο (3-0) και έμεινε σε «απόσταση βολής» από την πρωτοπόρο Άρσεναλ, έχοντας πλέον 53 βαθμούς, την ώρα που οι «κανονιέρηδες» έχουν 56, αλλά και παιχνίδι λιγότερο.