
Η Μέγκαν Μάρκλ έπιασε… δουλειά!
Η σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι, η Μέγκαν Μαρκλ, θα είναι η αρχισυντάκτρια μόνο για το τεύχος Σεπτεμβρίου της βρετανικής έκδοσης του περιοδικού Vogue, το οποίο θα περιλαμβάνει μια "αυθόρμητη συζήτηση" μεταξύ της ίδιας και της πρώην Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ Μισέλ Ομπάμα
Η σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι, η Μέγκαν Μαρκλ, θα είναι η αρχισυντάκτρια μόνο για το τεύχος Σεπτεμβρίου της βρετανικής έκδοσης του περιοδικού Vogue, το οποίο θα περιλαμβάνει μια “αυθόρμητη συζήτηση” μεταξύ της ίδιας και της πρώην Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ Μισέλ Ομπάμα.
Η συγκεκριμένη έκδοση του διάσημου περιοδικού μόδας θα τιτλοφορείται “Forces for Change” (Δυνάμεις για Αλλαγή) και θα είναι ένα αφιέρωμα σε 15 γυναίκες “ενωμένες από την κοινή τους τόλμη να ξεπερνούν εμπόδια”, σύμφωνα με ανακοίνωση που δόθηκε στη δημοσιότητα από την βασιλική οικογένεια. Ανάμεσα στις γυναίκες αυτές θα είναι και η διεθνούς φήμης πρωτευοντολόγος Τζέιν Γκούντολ.
“Οι τελευταίοι αυτοί επτά μήνες είναι μια διαδικασία επιβράβευσης…το να αναλάβω το πιο πολυδιαβασμένο τεύχος της χρονιάς και να το επικεντρώσω στις αξίες, στους στόχους και στους ανθρώπους που επηρεάζουν σήμερα τον κόσμο”, σχολίασε η Μέγκαν, ο επίσημος τίτλος της οποίας είναι Δούκισσα του Σάσεξ.
Άλλες γυναίκες που θα περιλαμβάνονται στο αφιέρωμα του βρετανικού Vogue είναι η πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας Τζασίντα Άρντερν και οι ηθοποιοί-ακτιβίστριες Τζέιν Φόντα και Σάλμα Χάγιεκ Πινό καθώς και η νεαρή ακτιβίστρια για το κλίμα Γκρέτα Τούνμπεργκ.
Σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ, το τεύχος με guest editor τη Μέγκαν θα κυκλοφορήσει στις 2 Αυγούστου
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 26.07.2026]
- Γιορτή σήμερα 26 Ιουλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Καστοριά: Επιχείρηση διάσωσης 78χρονου που είχε πέσει σε γκρεμό
- Σλοβενία – Ελλάδα 74-87: Εύκολη νίκη για την Εθνική Παίδων, πρώτος σκόρερ ο Χριστοδούλου (vid)
- Τεχνητή Νοημοσύνη: Μπορεί η Κίνα να κυριαρχήσει στην εξαγωγή ΑΙ;
- Βλάχος: «Θέλουμε πολύ το χρυσό και θα παλέψουμε για αυτό» (vid)



