Την παράταση κατά μια ημέρα της προθεσμίας υποβολής των φορολογικών δηλώσεων αποφάσισε το υπουργείο Οικονομικών.
Κανονικά η προθεσμία έληγε σήμερα αλλά λόγω των αρρυθμιών που παρουσιάστηκαν από το πρωί στο Taxisnet αποφασίστηκε να δοθεί παράταση μέχρι και αύριο Τρίτη 30 Ιουλίου ενώ μέχρι και την Τετάρτη θα πρέπει να καταβληθεί η πρώτη από τις τρεις διμηνιαίες δόσεις του φόρου εισοδήματος.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας