Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κάζο για την Άντερλεχτ στο ντεμπούτο του Κομπανί

Κάζο για την Άντερλεχτ στο ντεμπούτο του Κομπανί

Το ντεμπούτο του Βινσέντ Κομπανί ως παίκτης – προπονητής στην Άντερλεχτ, δεν πήγε όπως θα περίμενε ο ίδιος και οι οπαδοί της ομάδας που τον υποδέχτηκαν με ένα τεράστιο κορεό πριν το ματς με την Οστάνδη

Το ντεμπούτο του Βινσέντ Κομπανί ως παίκτης – προπονητής στην Άντερλεχτ, δεν πήγε όπως θα περίμενε ο ίδιος και οι οπαδοί της ομάδας που τον υποδέχτηκαν με ένα τεράστιο κορεό πριν το ματς με την Οστάνδη.

Ο πρώην άσος της Μάντσεστερ Σίτι που ξεκίνησε αγωνιζόμενος ως αριστερό μπακ, είδε τους φιλοξενούμενους να φεύγουν νικητές στην πρεμιέρα του βελγικού πρωταθλήματος με μεγάλο πρωταγωνιστή τον πρώην παίκτη της ΑΕΚ, Ρόναλντ Βάργκας.

Η Άντερλεχτ προηγήθηκε νωρίς με το Φλαπ να κάνει το 1-0 μόλις στο 13′ αλλά 6 λεπτά μετά ο Βάργκας με πλασέ στην κίνηση έφερε το ματς στα ίσια, γκολ που δεν πανηγύρισε μιας και έχει αγωνιστεί στην Άντερλεχτ για μια τριετία (2011-14). Σαν να μην έφτανε αυτό, η Οστάνδη έκανε και την πλήρη ανατροπή στο 75′ με τον Σακάλα και πήρε μια πολύ σπουδαία νίκη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο 60′ πέρασε ως αλλαγή στο ματς ο Σαμίρ Νασρί για τους γηπεδούχους αλλά δεν μπόρεσε να βοηθήσει την ομάδα του.

https://www.dailymotion.com/video/x7ek5yg

Sports in

Παρτιζάν – Ολυμπιακός 69-74: Τεράστια νίκη στο Βελιγράδι και βήμα τετράδας!

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε ακόμα και στο -13, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας γύρισε τούμπα το παιχνίδι και πέτυχε μια σπουδαία νίκη στη μάχη για την τετράδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024