Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κιμ : Είμαστε αναγκασμένοι να αποκτήσουμε πανίσχυρα όπλα

Κιμ : Είμαστε αναγκασμένοι να αποκτήσουμε πανίσχυρα όπλα

«Είμαστε αναγκασμένοι να συνεχίσουμε να αναπτύσσουμε πανίσχυρα οπλικά συστήματα για να αντιμετωπίσουμε τις δυνητικές και άμεσες απειλές για την εθνική μας ασφάλεια» φέρεται να δήλωσε ο βορειοκορεάτης ηγέτης Κιμ Γιονγκ Ουν.

Ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν επιθεώρησε «νέο τακτικό κατευθυνόμενο όπλο» χθες Πέμπτη εν είδει προειδοποίησης στη Νότια Κορέα λόγω της συνεχιζόμενης από πλευράς της προσπάθειας απόκτησης τεχνολογικά προηγμένων όπλων και των συνεχιζόμενων κοινών στρατιωτικών γυμνασίων με τις ΗΠΑ, μετέδωσε το βορειοκορεατικό επίσημο πρακτορείο ειδήσεων KCNA.

Η Βόρεια Κορέα προχώρησε στη δοκιμή δύο «νέου τύπου» βαλλιστικών πυραύλων μικρού δραστικού βεληνεκούς χθες Πέμπτη, δήλωσαν νοτιοκορεάτες αξιωματούχοι.

«Αμεσες απειλές από τον Νότο»

Επρόκειτο για την πρώτη δοκιμή πυραύλων αφότου ο ηγέτης της χώρας Κιμ Γιονγκ Ουν και ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ συμφώνησαν στα τέλη του περασμένου μήνα να επαναληφθούν οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των κυβερνήσεών τους για την αποπυρηνικοποίηση της κορεατικής χερσονήσου.

«Είμαστε αναγκασμένοι να συνεχίσουμε να αναπτύσσουμε πανίσχυρα οπλικά συστήματα για να αντιμετωπίσουμε τις δυνητικές και άμεσες απειλές για την εθνική μας ασφάλεια από τον Νότο», εξήγησε ο Κιμ, κατά το KCNA.

Πηγή: ΑΠΕ

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024