Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός : Ενισχύεται στο μπάσκετ γυναικών για ευρωπαϊκή καταξίωση

Ολυμπιακός : Ενισχύεται στο μπάσκετ γυναικών για ευρωπαϊκή καταξίωση

Οι αήττητες νταμπλούχες Ελλάδας έχουν ήδη ξεκινήσει τις διαδικασίες για να ισχυροποιήσουν ακόμα περισσότερο το ρόστερ τους, ενόψει των αναμετρήσεων με την Μονπελιέ για τα προκριματικά της Ευρωλίγκας Γυναικών αλλά και την ευρωπαϊκή τους συνέχεια

Στην ομάδα μπάσκετ γυναικών του Ολυμπιακού δεν υπάρχει ταβάνι για την φετινή σεζόν, καθώς οι αήττητες νταμπλούχες Ελλάδας εκτός από τα κεκτημένα στις εγχώριες διοργανώσεις, έχουν ως στόχο να είναι ξανά ανταγωνιστικές στην Ευρώπη.

Οι Ερυθρόλευκες κληρώθηκαν με μειονέκτημα έδρας με την Μονπελιέ, για την προκριματική φάση της Ευρωλίγκας και πρόθεση της ομάδας του Γιώργου Παντελάκη είναι, όχι απλά να περάσει στους ομίλους της διοργάνωσης, αλλά και να είναι ακόμα καλύτερη στη συνέχεια απ’ ότι στην παρθενική της συμμετοχή στον θεσμό.

Οι μηχανές δουλεύουν στο φουλ και υπάρχει πλέον τεράστια κινητικότητα στο μεταγραφικό σχεδιασμό. Η ομάδα του Πειραιά, η οποία αγνοεί την ήττα στις εγχώριες διοργανώσεις εδώ και τέσσερα χρόνια, είναι έτοιμη να προχωρήσει στην περαιτέρω ενίσχυσή της με αθλήτριες που έχουν εμπειρία στο κορυφαίο επίπεδο.

Συντονιστές σ’ αυτήν την προσπάθεια δεν είναι άλλοι από τον χορηγό του γυναικείου τμήματος, Γιώργο Λεριώτη, και τον General Manager, Παναγιώτη Φασούλα, οι οποίοι θέλουν να ισχυροποιήσουν ακόμα περισσότερο τον Ολυμπιακό. Ηδη έχουν προταθεί και εξετάζονται τρανταχτά ονόματα αθλητριών και αναμένονται εξελίξεις άμεσα στο γυναικείο τμήμα μπάσκετ των Ερυθρόλευκων, με στόχο την ευρωπαϊκή καταξίωση.

Είναι προφανές πως στον Πειραιά γίνεται η καλύτερη δυνατή προσπάθεια για να παρουσιαστεί η ομάδα έτοιμη να ξεχωρίσει και να χαρίσει κι άλλες όμορφες στιγμές στους φίλους της, με αθλήτριες που θα κάνουν… μπαμ στο γυναικείο ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024