Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΑΑΔΕ: Αυτοί είναι οι γενικοί διευθυντές και προϊστάμενοι Διευθύνσεων

ΑΑΔΕ: Αυτοί είναι οι γενικοί διευθυντές και προϊστάμενοι Διευθύνσεων

Στην επιλογή και τοποθέτηση νέων γενικών διευθυντών και προϊσταμένων Διευθύνσεων υπηρεσιών της ΑΑΔΕ προχώρησε ο διοικητής της Γιώργος Πιτσιλής

Στην επιλογή και τοποθέτηση νέων γενικών διευθυντών και προϊσταμένων Διευθύνσεων υπηρεσιών της ΑΑΔΕ προχώρησε ο διοικητής της Γιώργος Πιτσιλής, μετά από σχετική πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος και αφού τηρήθηκε η προβλεπόμενη διαγωνιστική διαδικασία.

Οι επιλογές, όπως ανακοινώθηκαν, έχουν ως εξής:

Στη θέση του γενικού διευθυντή Ανθρωπίνου Δυναμικού και Οργάνωσης επελέγη ο Νικόλαος Βλάχος, προερχόμενος από τη Διεύθυνση Εσωτερικού Ελέγχου της ΑΑΔΕ.

Στη θέση της γενικής διευθύντριας Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης επελέγη η Σοφία Σεχπερίδου, προερχόμενη από τη Διεύθυνση Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της ΑΑΔΕ.

Στη θέση του προϊσταμένου της Διεύθυνσης Εφαρμογής Άμεσης Φορολογίας επελέγη ο Γεώργιος Φάκος, προερχόμενος από τη Διεύθυνση Επίλυσης Διαφορών της ΑΑΔΕ.

Στη θέση της προϊσταμένης της Διεύθυνσης Εφαρμογής Έμμεσης Φορολογίας επελέγη η Αικατερίνη Σταυροπούλου, προερχόμενη από τη Διεύθυνση Εφαρμογής Έμμεσης Φορολογίας της ΑΑΔ.

Στη θέση της προϊσταμένης της Διεύθυνσης Εφαρμογής Φορολογίας Κεφαλαίου και Περιουσιολογίου επελέγη η Μαρία Μενούνου, προερχόμενη από τη Διεύθυνση Εφαρμογής Φορολογίας Κεφαλαίου και Περιουσιολογίου της ΑΑΔΕ.

Στη θέση του προϊσταμένου της Διεύθυνσης Προμηθειών, Διαχείρισης Υλικού και Κτιριακών Υποδομών επελέγη ο κ. Θεόδωρος Κελαδίτης, προερχόμενος από το Υπουργείο Οικονομικών.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Έτοιμος για θρυλικό μπρέικ ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη

Με στόχο να σπάσει την έδρα της Μπαρτσελόνα με το… καλημέρα ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι της σειράς με τους Καταλανούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024