Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Με διπλό κίνητρο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στίβου ο Τσιάμης

Με διπλό κίνητρο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στίβου ο Τσιάμης

Ο έμπειρος άλτης του Ολυμπιακού, Δημήτρης Τσιάμης, ετοιμάζεσαι για τη συμμετοχή του στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ανοικτού στίβου έχοντας μπροστά του δύο μεγάλες προκλήσεις

Τι και αν βρίσκεται ήδη στο 37ο έτος της ηλικίας του. Ο Δημήτρης Τσιάμης διάγει δεύτερη νεότητα αθλητικά από το 2018 όταν και κατέκτησε το Χάλκινο μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό του Βερολίνου.

Ο Τσιάμης όπως και κάθε αθλητής χρειάζεται στόχους και κίνητρα για να βελτιώνεται και ο έμπειρος τριπλουνίστας του Ολυμπιακού έχει δύο πολύ σημαντικά κίνητρα προετοιμαζόμενος για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα ανοικτού στίβου που θα πραγματοποιηθεί στην Πάτρα το σαββατοκύριακο (27-28/7).

Από τη μία είναι η κατάκτηση του τίτλου για 11η φορά στη μεγάλη καριέρα του στο τριπλούν, βοηθώντας τον Ολυμπιακό να κατακτήσει για 4η σερί φορά το πρωτάθλημα και από την άλλη είναι ο μεγάλος στόχος του Παγκόσμιου πρωταθλήματος στην Ντόχα του Κατάρ, του οποίου το όριο θα έχει την ευκαιρία να πιάσει στην πρωτεύουσα της Αχαΐας.

Ο Τσιάμης με δηλώσεις του στο olympiacossfp.gr ανέφερε τα εξής: «Ο στόχος μου είναι να πιάσω το όριο για το Παγκόσμιο και να κερδίσω το Πανελλήνιο πρωτάθλημα. Η προετοιμασία έχει κυλήσει πολύ καλά, θα προσπαθήσουμε όλα τα παιδιά να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και πιστεύω ότι θα το καταφέρουμε»

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024