Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νοσταλγεί την Ελλάδα ο Γκουστάβο Πογιέτ

Νοσταλγεί την Ελλάδα ο Γκουστάβο Πογιέτ

Ο πρώην προπονητής της ΑΕΚ Γκουστάβο Πογιέτ, μίλησε στο επίσημο σάιτ της Μπορντό για το πέρασμά του από την χώρα μας και ξεκαθάρισε πως θα επέστρεφε σίγουρα για μια ακόμα θητεία στους ελληνικούς πάγκους

Ο Γκουστάβο Πογιέτ πέρασε από τον πάγκο της ΑΕΚ το πρώτο εξάμηνο της σεζόν 2015-16, τη χρονιά που η «Ένωση» επέστρεψε στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου. Την δεδομένη στιγμή δεν βρίσκεται σε πάγκο κάποιας ομάδας, με την τελευταία του θητεία να το βρίσκει στη Γαλλία και τη Μπορντό.

Ο  Ουρουγουανός τεχνικός έδωσε συνέντευξη στο επίσημο σάιτ της ομάδας των «Γιρονδίνων» μιλώντας για την θητεία του στην ΑΕΚ, για τις συνθήκες που συνάντησε στο ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά και τα στοιχεία που πήρε από αυτό.

Στάθηκε μεταξύ άλλων στη μεγάλη νίκη κόντρα στον πρωταθλητή Ολυμπιακό και τόνισε πως θα επέστρεφε σίγουρα στην χώρα μας για να προπονήσει κάποιον ελληνικό σύλλογο.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Γκουστάβο Πογιέτ στο «Girondins4Ever»: «Η ευκαιρία να έρθω στην ΑΕΚ, σε μία ομάδα που φυσικά ήταν στην πρώτη τετράδα του ελληνικού πρωταθλήματος. Πέρασα έξι μήνες με πολύ ενδιαφέρον για τους οποίους είμαι ευγνώμων, καθώς με έκαναν να δω διαφορετικά πράγματα για το ποδόσφαιρο, έναν διαφορετικό τρόπο να το καταλάβω.

Όταν έφτασα ήταν πολύ δύσκολο να κερδίσουμε τον τίτλο. Ήμασταν πίσω από τον Ολυμπιακό, αλλά δεν θα τους αφήναμε να κερδίσουν το πρωτάθλημα χωρίς να χάσουν έστω ένα παιχνίδι! Τους κερδίσαμε σε ένα πολύ ξεχωριστό παιχνίδι στο ΟΑΚΑ -την μοναδική φορά που ηττήθηκαν στο πρωτάθλημα- και στο τέλος προκριθήκαμε στην Ευρώπη.

Αναμφίβολα θα γυρνούσα στην Ελλάδα, μία πολύ όμορφη εμπειρία».

Sports in

Η αντίδραση του Σλούκα μετά το μεγάλο λάθος: Χτυπιόταν στον πάγκο του Παναθηναϊκού (vids)

Ο Κώστας Σλούκας ήταν απαρηγόρητος στον πάγκο του Παναθηναϊκού μετά το τέλος που έκανε στο φινάλε του αγώνα με τη Μακάμπι και είχε πολλές έντονες αντιδράσεις…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024