Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ανακοινώθηκε ο Εσίτι από τον ΠΑΟΚ

Ανακοινώθηκε ο Εσίτι από τον ΠΑΟΚ

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Άντερσον Εσίτι για τα επόμενα 4χρόνια. Ο Νιγηριανός μέσος θα φοράει το «24» με την ασπρόμαυρη φανέλα.

Στα Ασπρόμαυρα και επίσημα ο Άντερσον Εσίτι καθώς η ΠΑΕ πριν από λίγο ανέβασε στο site της ομάδας την μεταγραφή του 25χρονου ποδοσφαιριστή. Ο Νιγηριανός βρίσκεται ήδη με την ομάδα στο Χορστ της Ολλανδίας και να προπονείται πλέον κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα. Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει τα εξής:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Άντερσον Εσίτι από τη Γάνδη. Ο Νιγηριανός μέσος υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2023 και θα φοράει τη φανέλα με το νούμερο 24.

Ο Άντερσον Εσίτι γεννήθηκε στις 24 Μαΐου του 1994 στο Γουάρι της Νιγηρίας. Έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην τοπική Ακαδημία, Μπόμπις Γιουνάιτεντ και το 2012 μεταπήδησε στην Πορτογαλία και την Λεϊσόες.

Εκεί, αφού έπαιξε λίγα παιχνίδια με την δεύτερη ομάδα, πήρε άμεσα προαγωγή κι έκανε 45 συμμετοχές με την ανδρική ομάδα τη σεζόν 2013-14. Τα κατορθώματά του δεν πέρασαν απαρατήρητα και η Εστορίλ με τον Μάριο Μπράνκο ως τεχνικό διευθυντή εκείνη την περίοδο, τον έκανε δικό της.

Στη νέα του ομάδα άμεσα βρήκε ρόλο. Παρέμεινε για δύο σεζόν μετρώντας 57 αγώνες. Καθιερώθηκε ως ένα από τα καλύτερα αμυντικά χαφ του πρωταθλήματος και κέντρισε το ενδιαφέρον πολλών ομάδων στην Ευρώπη.

Η Γάνδη ήταν εκείνη που τον έκανε δικό της, κι όπως αποδείχθηκε πέτυχε… φλέβα χρυσού. Ο Εσίτι αγωνίστηκε για τρεις συνεχόμενες σεζόν με τη βέλγικη ομάδα, φτάνοντας τις 95 συμμετοχές σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και ευρωπαϊκές διοργανώσεις, όντας εκ των κορυφαίων σε απόδοση ποδοσφαιριστών της.

Ο ΠΑΟΚ τον προσέγγισε από τον περασμένο Ιανουάριο και εν τέλει κατάφερε να τον εντάξει στο δυναμικό του.

Καλώς ήρθες Άντερσον!»

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024