Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αγωνία στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον τραυματισμό του Μπαϊγί

Αγωνία στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον τραυματισμό του Μπαϊγί

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ νίκησε σε φιλικό παιχνίδι την Τότεναμ, αλλά «έχασε» τον Έρικ Μπαϊγί, με τον Σόλσκιερ να δηλώνει ανήσυχος για την κατάσταση του

Ο Έρικ Μπαϊγί είχε «ραντεβού» με την ατυχία στο νικηφόρο φιλικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Τότεναμ (2-1), καθώς τραυματίστηκε, απ’ ότι φαίνεται, σοβαρά στο γόνατο.

Ο Ιβοριανός στόπερ, που έχασε το Κόπα Άφρικα λόγω τραυματισμού, επανήλθε πριν λίγες μέρες και πέρασε στο δεύτερο ημίχρονο, ως αλλαγή στη θέση του Σμόλινγκ. Στο 56ο λεπτό, όμως, αποχώρησε υποβασταζόμενος από τον αγωνιστικό χώρο, καθώς «γύρισε» το γόνατό του, σε μια προσπάθεια να σταματήσει τον Σον της Τότεναμ.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού, ο προπονητής των «κόκκινων διαβόλων», Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ δήλωσε ανήσυχος: «Από μια πρώτη ματιά φαίνεται σοβαρός ο τραυματισμός του Έρικ, καθώς γύρισε το γόνατό του. Θα υποβληθεί σε μαγνητική και περιμένουμε τα επίσημα αποτελέσματα για να πούμε περισσότερα».

Ο 25χρονος κεντρικός αμυντικός στάθηκε για άλλη μια φορά άτυχος, μιας και μόλις τον περασμένο Απρίλιο, είχε τραυματιστεί στο παιχνίδι με την Τσέλσι, χάνοντας το υπόλοιπο της προηγούμενης σεζόν, καθώς και το κύπελλο εθνών Αφρικής. Η αγγλική ομάδα, από τη μεριά της, μένει προς στιγμήν με τους Σμόλινγκ και Λίντελοφ, πράγμα που επισπεύδει την προσπάθεια απόκτησης του Μαγκουάιρ της Λέστερ.

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024