Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δοκ-Άρης και ανοικτοί λογαριασμοί με ΑΕ Λεμεσού

Δοκ-Άρης και ανοικτοί λογαριασμοί με ΑΕ Λεμεσού

Οι κίτρινοι έκαναν καλή εμφάνιση αλλά δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη απέναντι στην ΑΕ Λεμεσού. Δύο δοκάρια και πολλές ευκαιρίες είχε ο Άρης που διαμαρτύρεται σωστά για πέναλτι που δεν του δόθηκε. Δοκάρι είχαν και οι φιλοξενούμενοι

Ο Άρης έκανε πολύ καλή εμφάνιση απέναντι στην ΑΕ Λεμεσού αλλά δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρα στην κυπριακή ομάδα, στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Το τελικό 0-0 αδικεί τους κίτρινους καθώς η ελληνική ομάδα είχε πολλές ευκαιρίες για γκολ αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει.

Ο Άρης έκανε αυτό που έπρεπε απέναντι στην ΑΕΛ και δημιούργησε τις προϋποθέσεις για να σκοράρει, ωστόσο… σκόνταψε πάνω στα δοκάρια καθώς σε δύο περιπτώσεις η μπάλα δεν έκανε το χατίρι στους γηπεδούχους.

Η πρώτη φάση με τον Φετφατζίδη στο 40′ και η δεύτερη με τον Ματίγια στο 87′ με τους παίκτες του Άρη να πιάσουν ωραία σουτ και την μπάλα να τραντάζει τα δοκάρια της εστίας των φιλοξενούμενων.

Δεν ήταν όμως μόνο τα δύο δοκάρια που προαναφέραμε. Υπάρχει και η φάση του 39′ με το πέναλτι που δεν δόθηκε στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, σε χέρι μετά από σέντρα του Ιντέγε. Αρχικά ο διαιτητής Στιούαρτ έδειξε πέναλτι αλλά ο βοηθός υπέδειξε ότι η μπάλα είχε βγει άουτ πριν κάνει σέντρα ο Ιντέγε. Μια υπόδειξη που ήταν λανθασμένη, σε μια δύσκολη βέβαια φάση.

Καλή κυκλοφορία και πολλές ευκαιρίες

Ο τεχνικός του Άρη, Σάββας Παντελίδης δεν μπορεί να έχει παράπονο από τους παίκτες του. Οι κίτρινοι έκαναν πολύ καλή εμφάνιση, είχαν καλή ψυχολογία από το γεμάτο γήπεδο και την εξαιρετική ατμόσφαιρα και πίεσαν την άμυνα της κυπριακής ομάδας.

Η ελληνική ομάδα πίεσε από τα πρώτα λεπτά και απείλησε με Ιντέγε, Τόνσο και Φετφατζίδη. Είχε καλές στιγμές και στο δεύτερο ημίχρονο και δεν χωρά αμφιβολία πως οι κίτρινοι στάθηκαν άτυχοι, καθώς δημιούργησαν ευκαιρίες χωρίς όμως να τις εκμεταλλευτούν.

Η ΑΕ Λεμεσού από την άλλη πλευρά πέτυχε τον στόχο της καθώς απέσπασε το 0-0 και αυτό είναι ένα καλό αποτέλεσμα για την κυπριακή ομάδα, η οποία έδωσε μεγάλο βάρος στην αμυντική της τακτική. Βέβαια θα πρέπει εδώ να σημειωθεί ότι δοκάρι είχαν και οι φιλοξενούμενοι σε σουτ του Γκαζαριάν στο 70′, αλλά αυτή ήταν και η μοναδική αξιόλογη επιθετική προσπάθεια της ΑΕΛ στο παιχνίδι.

Το ενδιαφέρον πλέον μεταφέρεται στην ρεβάνς στην Κύπρο εκεί που ο Άρης θα επιδιώξει να πάρει την πρόκριση στον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

ΑΡΗΣ: Κουέστα, Σούνγκρεν, Βέλεθ, Ροζ, Κόρχουτ, Ματίγια, Μπάσα (74’ Σάσα Λούκας), Τόνσο (84’ Μαρτίνες), Ντιγκινί, Φετφατζίδης (65’ Λάρσον), Ιντέγε.

ΑΕ ΛΕΜΕΣΟΥ: Βοζίνια, Τεσέιρα Α., Τζούνιορ (79’ Κοέλιο), Γκοντάλ, Γουίλερ (88’ Αβραάμ), Τεσέιρα, Γκαστανάγκα, Ζντραβκόφσκι, Αντάμοβιτς (62’ Γκαζαριάν)(, Αγκάνοβιτς, Χουράδο.

Sports in

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024