Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έλλη Κοκκίνου: Πώς γιόρτασε τα γενέθλιά της η Ελληνίδα JLO

Έλλη Κοκκίνου: Πώς γιόρτασε τα γενέθλιά της η Ελληνίδα JLO

Μπορεί στις μακρινές ΗΠΑ, η Τζένιφερ Λόπεζ να έσβησε 50 κεράκια στην τούρτα γενεθλίων της ωστόσο η δικιά μας JLΟ, Έλλη Κοκκίνου, γιόρτασε κι εκείνη τα γενέθλιά της με ένα αξέχαστο πάρτι

Μπορεί στις μακρινές ΗΠΑ, η Τζένιφερ Λόπεζ να έσβησε 50 κεράκια στην τούρτα γενεθλίων της ωστόσο στην εγχώρια showbiz, η δικιά μας JLΟ, Έλλη Κοκκίνου, γιόρτασε κι εκείνη τα γενέθλιά της με ένα καλοκαιρινό πάρτι!

Έχοντας στο πλευρό της καλούς της φίλους η Έλλη Κοκκίνου, γιόρτασε τα 49α της γενέθλια, δείχνοντας πιο χαρούμενη και σέξι από ποτέ!Η αγαπημένη τραγουδίστρια διοργάνωσε ένα μικρό πάρτι σε γνωστό στέκι της Γλυφάδας και διασκέδασε έχοντας στο πλευρό της τους φίλους της αλλά και στενούς της συνεργάτες.

Η γνωστή τραγουδίστρια δεν σταμάτησε να χορεύει όλο το βράδυ και η συγκίνησή της ήταν τεράστια όταν οι φίλοι της έφεραν μια εντυπωσιακή τούρτα για να σβήσει τα κεράκια.

Μάλιστα, το μαγαζί έπαιζε συνεχώς τις μεγάλες επιτυχίες της τραγουδίστριας και η Έλλη χόρευε ξέφρενα με τα δικά της κομμάτια! Η ίδια επέλεξε να φορέσει μια μίνι φούστα και ένα καλοκαιρινό τοπ, τα οποία αναδείκνυαν το υπέροχο κορμί της!

Η Έλλη Κοκκίνου, όπως θα δείτε παρακάτω , διασκέδασε με την ψυχή της…

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024