Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κόπιτς: «Θα είναι πολύ καλύτερος στην έδρα του ο Ολυμπιακός»

Κόπιτς: «Θα είναι πολύ καλύτερος στην έδρα του ο Ολυμπιακός»

Ο αριστερός εξτρέμ της Βικτόρια Πλζεν Γιαν Κόπιτς μίλησε για το πρώτο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, αλλά και για τη ρεβάνς του «Γ. Καραϊσκάκης»

Στις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσει η Βικτόρια Πλζεν στον επαναληπτικό που θα διεξαχθεί στο «Γ. Καραϊσκάκης» στάθηκε ο αριστερός εξτρέμ της τσέχικης ομάδας, Γιαν Κόπιτς, μετά το 0-0 στον πρώτο αγώνα με τον Ολυμπιακό. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, οι Ερυθρόλευκοι θα παίζουν εντός έδρας και θα δείξουν καλύτερο πρόσωπο.

«Η εικόνα και η εξέλιξη του αγώνα υποδεικνύει ότι θα μπορούσαμε να είχαμε και καλύτερο αποτέλεσμα, όμως δυστυχώς δεν καταφέραμε να σκοράρουμε Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο όταν είχαμε καλές ευκαιρίες. Τώρα, στην έδρα του, ο Ολυμπιακός θα είναι σίγουρα πολύ καλύτερος και πρέπει να προετοιμαστούμε για το ματς αυτό».

Από την πλευρά του ο αμυντικός των Τσέχων, Άνταμ Χλούσεκ, ανέφερε: «Είναι σημαντικό ότι κρατήσαμε το μηδέν πίσω. Εκτός από κάποιες μικροευκαιρίες του Ολυμπιακού, αμυνθήκαμε πολύ αποτελεσματικά σήμερα. Ένα γκολ στην Ελλάδα θα είναι πολύτιμο και θα προσπαθήσουμε να το πετύχουμε».

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024