Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κάλβαχ: Μπορούμε να αποκλείσουμε τον Ολυμπιακό

Κάλβαχ: Μπορούμε να αποκλείσουμε τον Ολυμπιακό

Την πεποίθηση του πως η Βικτόρια Πλζεν μπορεί να αποκλείσει τον Ολυμπιακό, μετά το 0-0 στην Τσεχία, εξέφρασε ο παίκτης της ομάδας, Λούκας Κάλβαχ

Ο Λούκας Κάλβαχ, ένα από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της Βικτόρια Πλζεν, μίλησε για τα παιχνίδια κόντρα στον Ολυμπιακό στα προκριματικά του Champions League, αναφέροντας πως οι Τσέχοι μπορούν να προκριθούν σε βάρος των Πειραιωτών.

Συγκεκριμένα, τόνισε πως αν η ομάδα του είχε σκοράρει τότε τα πράγματα θα ήταν καλύτερα, στη συνέχεια επισήμανε το πόσο καλοί παίκτες είναι οι Ματιέ Βαλμπουενά και Ντανιέλ Ποντένσε, ενώ σχολίασε και την ατμόσφαιρα που θα επικρατεί στο «Γ. Καραϊσκάκης» κατά το δεύτερο παιχνίδι.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κάλβαχ:

Για το πρώτο παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό: «Ήταν η πρώτη εμπειρία μου από αναμέτρηση Προκριματικών Champions League. Ήταν μια πρόκληση για μένα. Εάν είχαμε σκοράρει τα πράγματα θα ήταν καλύτερα στη ρεβάνς. Ακόμα και έτσι όμως μπορούμε να αποκλείσουμε τον Ολυμπιακό».

Για τους Βαλμπουενά και Ποντένσε: «Είναι βραχύσωμοι παίκτες με πολύ καλή τεχνική. Το να είμαστε συμπαγείς στην άμυνα ήταν πολύ σημαντικό. Προσπαθήσαμε να βγούμε στην κόντρα, διατηρώντας την ηρεμία μας, αλλά και αντέχοντας στην αρχική πίεση τους».

Για την ατμόσφαιρα στο «Γ. Καραϊσκάκης»: «Είναι βέβαιο πως θα υπάρχει καυτή ατμόσφαιρα, αν και δεν ξέρω και ο καιρός πόσο μπορεί να μας επηρεάσει. Πρέπει να προετοιμαστούμε σωστά. Έχω ανάλογη εμπειρία από τα περυσινά ματς με την Σεβίλλη. Ίσως να είναι το ίδιο».

Sports in

«Τρέλα»: Οι πανηγυρισμοί των Ερυθρόλευκων για την ιστορική πρόκριση (pics+vids)

Οι Ερυθρόλευκοι προκρίθηκαν στον τελικό του UEFA Youth League, με τους παίκτες της πειραϊκής ομάδας να πανηγυρίζουν με την ψυχή τους την θρυλική πρόκριση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024