Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κούζμιτς: Αισθάνομαι καλά και προχωράω μπροστά

Κούζμιτς: Αισθάνομαι καλά και προχωράω μπροστά

Ο Όγκνιεν Κούζμιτς φαίνεται να πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο, αφού επικοινωνεί με το περιβάλλον με τον Σέρβο να γράφε ένα ευχαριστήριο μήνυμα προς όσους τον βοήθησαν

Ο Όγκνιεν Κούζμιτς φαίνεται πως ξεπέρασε τα χειρότερα, μετά το αυτοκινητιστικό ατύχημα που υπέστη και πλέον έχει βγει από την εντατική, επικοινωνώντας κανονικά με το περιβάλλον πηγαίνοντας από το καλό στο καλύτερο.

Ο Σέρβος πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού ανέβασε ένα μήνυμα στα social media ευχαριστώντας όλους όσους τον βοήθησαν και στάθηκαν στο πλευρό του αυτές τις δέκα πολύ δύσκολες ημέρες που πέρασε ο ίδιος και η οικογένεια του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Όγκνιεν Κούζμιτς:

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι ενδιαφέρθηκαν για μένα έπειτα απ’ ό,τι πέρασα. Κατ’ αρχάς τον πρόεδρο της ομάδας και όλους από τον Ερυθρό Αστέρα, τους γιατρούς και όλη την ομάδα των Μπαστσάρεβιτς και Όλουγιτς, τις νοσοκόμες, τον Υπουργό Υγείας Ζλάτιμπορ Λόντσαρ, τους γιατρούς στην Μπάνια Λούκα, τον δόκτορα Ντιάγιτς, τους συμπαίκτες μου, πρώην και εν ενεργεία παίκτες, τον ομοσπονδιακό τεχνικό Τζόρτζεβιτς και φυσικά τους οπαδούς του Ερυθρού Αστέρα που με στήριζαν μέσω των οικείων μου και της ομάδας.

Σας ευχαριστώ όλους και λυπάμαι εάν ξέχασα κάποιον, συνέβησαν τόσα πολλά τις τελευταίες 10 ημέρες. Πλέον είναι στο χέρι μου να αναρρώσω πλήρως, ακούγοντας τους γιατρούς. Αισθάνομαι καλά και προχωράω μπροστά».

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024