Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στην ΕΡΤ και οι δύο αγώνες του Ατρόμητου με τη Ντουνάισκα Στρέντα

Στην ΕΡΤ και οι δύο αγώνες του Ατρόμητου με τη Ντουνάισκα Στρέντα

Η ΕΡΤ θα μεταδώσει και τα δύο παιχνίδια του Ατρόμητου κόντρα στη Ντουνάισκα Στρέντα για τον 2ο προκριματικό γύρο του Europa League

Τη Δευτέρα 22/7 ανακοινώθηκε πως το πρώτο ματς του Ατρόμητου κόντρα στη Ντουνάισκα Στρέντα στη Σλοβακία θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ Sports την Πέμπτη (25/7, 21:30).

Σήμερα, όπως ήταν αναμενόμενο, επιβεβαιώθηκε πως από τη δημόσια τηλεόραση θα καλυφθεί και η ρεβάνς του Περιστερίου, ακριβώς μία εβδομάδα αργότερα (1/8, 20:00).

Οι φίλοι του Ατρόμητου λοιπόν θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τη μάχη της ομάδας τους για πρόκριση στον 3ο προκριματικό γύρο της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, μέσα από το αθλητικό κανάλι της ΕΡΤ.

Να σημειωθεί επίσης ότι εφόσον ο σύλλογος του Περιστερίου περάσει στην επόμενη φάση, θα κληθεί να αντιμετωπίσει μία εκ των Λέγκια Βαρσοβίας (Πολωνία) ή Κουόπιο (Φινλανδία).

Η ανακοίνωση της ΕΡΤ:

«Πιστή στο ραντεβού της με τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα του καλοκαιριού, η ΕΡΤ απέκτησε τα δικαιώματα των αγώνων του Ατρόμητου για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League. Η ομάδα του Περιστερίου δοκιμάζεται την Πέμπτη 25 Ιουλίου 2019 στη Σλοβακία, με αντίπαλο την DAC Ντουνάισκα Στρέντα. Ο αγώνας θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ Sports στις 21:30, σε απευθείας σύνδεση με τη «MOL Arena».

Η ΕΡΤ θα είναι παρούσα και στη ρεβάνς, όπου ο Ατρόμητος θα προσπαθήσει να πανηγυρίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση, σε μια πορεία με φόντο τους ομίλους της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Συγκεκριμένα, την Πέμπτη 1η Αυγούστου 2019 στις 20:00, σε απευθείας μετάδοση από το Περιστέρι, η ERT Sports θα καλύψει τηλεοπτικά τον αγώνα Ατρόμητος – DAC Ντουνάισκα Στρέντα.

Η ΕΡΤ, πάντα κοντά στα σημαντικά αθλητικά γεγονότα, στηρίζει την προσπάθεια του Ατρόμητου στο Europa League».

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024