Άρης : Σε ξενοδοχείο οι παίκτες δύο μέρες πριν από το ματς
Συγκέντρωση ζητάει ο Σάββας Παντελίδης και «μαζεύει» νωρίτερα την αποστολή
Η συγκέντρωση του ρόστερ στην πρώτη επίσημη αγωνιστική υποχρέωση είναι η απόλυτη προτεραιότητα του Σάββα Παντελίδη.
Η ενδιάμεση κλήρωση, μοιραία κρατά ανοιχτή τη συζήτηση και για την επόμενη φάση του θεσμού, κάτι που δε θέλει ούτε ν’ ακούει ο προπονητής του Άρη.
Παράλληλα, επιθυμία του είναι στο εσωτερικό της ομάδας να εγκατασταθεί ως μόνιμο θέμα συζήτησης το αγωνιστικό της αναμέτρησης της Πέμπτης (25/7).
Έτσι αποφασίστηκε μετά τη σημερινή προπόνηση η ομάδα να αποσυρθεί στο ξενοδοχείο και να μείνει εκεί και αύριο μέχρι τη στιγμή που θα αναχωρήσει για το γήπεδο, λίγες ώρες πριν την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων του κόντρα στην ΑΕ Λεμεσού.
- «Οι Μπλέιζερς ετοιμάζουν trade για τον Αντετοκούνμπο»
- Τα δεδομένα για τον Κίναν Έβανς: Τι ισχύει με το συμβόλαιο και την αποκατάσταση του
- Πρεμιέρα στα play offs στη Stoiximan GBL με ΠΑΟΚ – Περιστέρι Betsson
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (3/5): Πού θα δείτε τα play offs της Super League και παιχνίδια από την Ευρώπη
- Σέλτικς – Σίξερς 100-109: «Ατσάλινοι» Σίξερς, επέστρεψαν από το 3-1 και απέκλεισαν τη Βοστόνη
- «Έφυγε» ο θρυλικός εκφωνητής του Ολυμπιακού, Στάθης Γαβάκης (pic)
- Super League: Μεγάλο ντέρμπι ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός στην Τούμπα, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ κοντράρονται στη Λεωφόρο
- Πήρε την pole position στο Grand Prix του Μαϊάμι ο Αντονέλι (pic)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 03.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/evgeny-ozerov-2xvrpIwBQCU-unsplash-315x220.jpg)




























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442