Η κλήρωση για τη Α1 της νέας σεζόν πραγματοποιείται το αυτή την ώρα με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να προχωρά σε γραπτή δήλωση για τη νέα σεζόν, αφού λόγω ανειλημμένων επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν κατέστη δυνατό να βρεθεί στη διαδικασία, παρότι το επιθυμούσε.
Όπως αναφέρει ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού, είναι βέβαιος ότι εν τη απουσία όσων επιθυμούσαν να κάνουν κακό στο άθλημα, το ελληνικό μπάσκετ θα επιστρέψει ξανά στον δρόμο των επιτυχιών και το ελληνικό πρωτάθλημα θα εξακολουθεί να είναι ένα από τα κορυφαία στην Ευρώπη.
Αναλυτικά η δήλωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου:
«Δυστυχώς, ανειλημμένες επαγγελματικές υποχρεώσεις, δεν μου επιτρέπουν να παρευρεθώ στην κλήρωση του φετινού πρωταθλήματος, παρότι ήταν επιθυμία μου.
Ο Παναθηναϊκός έκανε για μία ακόμη φορά αυτό που έπρεπε, αποδεικνύοντας έμπρακτα την πρόθεσή μας να διατηρήσουμε ψηλά το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος, που ήταν, είναι και θα παραμείνει- με τη συμβολή όλων των πραγματικά υγιών δυνάμεων του μπάσκετ- από τα κορυφαία στην Ευρώπη.
Είμαι σίγουρος δε, ότι ελλείψει προκλήσεων από τους συνήθεις υπόπτους, που φέτος θα λάμψουν διά της απουσίας τους, θα έχουμε την ευκαιρία να επικεντρωθούμε αποκλειστικά και μόνο στο άθλημα που μας έχει κάνει υπερήφανους και στους πραγματικούς πρωταγωνιστές που είναι οι αθλητές!
Με τρεις ισοπαλίες ξεκίνησε το κυριακάτικο πρόγραμμα της Premier League στα Πάλας – Έβερτον (2-2), Μπέρνλι – Βίλα (2-2) και Φόρεστ – Νιούκαστλ (1-1), σε ματς που οι… εμπλεκόμενοι είχαν ευκαιρίες να «καθαρίσουν» ή έστω να κάνουν ένα ακόμη βήμα προς τους στόχους τους.
LIVE: Γουέστ Χαμ – Άρσεναλ. Παρακολουθήστε live στις 18:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Γουέστ Χαμ – Άρσεναλ για την 36η αγωνιστική της Premier League. Τηλεοπτικά από Novasports Premier League.
Ο Λευτέρης Πετρούνιας συμμετείχε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής που διεξήχθη στη Θεσσαλονίκη, προσφέροντας έμπνευση και κίνητρο για τους νέους αθλητές.