Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τραγωδία Μάτι: «Πάρε τηλέφωνο τον γιο μου δεν θα τον ξαναδώ»

Τραγωδία Μάτι: «Πάρε τηλέφωνο τον γιο μου δεν θα τον ξαναδώ»

Με δάκρυα στα μάτια, σήμερα έναν χρόνο μετά την τραγωδία λύγισε ο γιατρός Νίκος Κουδούνης στο Κέντρο Υγείας της Νέας Μάκρης όταν θυμήθηκε όσα έζησε μετά την φωτιά στο Μάτι

Με δάκρυα στα μάτια, σήμερα έναν χρόνο μετά την τραγωδία λύγισε ο γιατρός Νίκος Κουδούνης στο Κέντρο Υγείας της Νέας Μάκρης όταν θυμήθηκε όσα έζησε μετά την φωτιά στο Μάτι.

«Σκέφτομαι τις στιγμές εκείνες. Είχα πέντε ημέρες να κοιμηθώ, έκλαιγα στον ύπνο μου αγκαλιά με τον γιο μου. Να βλέπεις τους ανθρώπους να ουρλιάζουν, να θέλουν να κρατήσουν για τελευταία φορά το χέρι του παιδιού τους», είπε ο κ. Κουδούνης με τα δάκρυα να κυλούν από τα μάτια του.«Για μας ξεχάστε το μια στραβή στην βάρδιά μας».

Ο κ. Κουδούνης θυμήθηκε την ιστορία με έναν εγκαυματία με 30% εγκαύματα στο κορμί του. «Μου φίλησε το χέρι και μου ζήτησε να ειδοποιήσω τον γιο του γιατί δεν ξέρει ότι θα τον ξαναδεί», είπε κλαίγοντας ο γιατρός.

Μιλώντας στο ΣΚΑΙ ο γιατρός ανέφερε ότι «από τις 18:30-19:00 είδαμε ασθενοφόρα με τραυματίες στο Κέντρο Υγείας. Τον πρώτο νεκρό τον γνωρίζαμε από τις 19:20 περίπου. Ακούγαμε από τους ασυρμάτους μετά τις 19:00 ότι βρίσκουν συνέχεια νεκρούς και εγκαυματίες. Το ΕΚΑΒ ήταν ακριβώς απέξω και οι εγκαυματίες μέσα. Ξέραμε από νωρίς για τους νεκρούς. Δεν ξεχνιούνται αυτοί οι νεκροί».

Και συνέχισε: «Ήταν ανίκανοι άνθρωποι και αυτοί δεν πρέπει να υπάρχουν. Δεν ξεχνιούνται οι νεκροί. Μια συγγνώμη περίμενα την επόμενη ημέρα, δεν περίμενα παραίτηση γιατί έτσι λειτουργούν αυτοί».

Ο γιατρός Νίκος Κουδούνης αναρωτήθηκε επίσης: «Αυτές οι μανάδες που έχασαν τα παιδιά τους είχαν έρθει για διακοπές με τα παιδιά τους. Πίσω η φωτιά και μπροστά ο γκρεμός. Πού έχετε δει ο άνθρωπος το 2019 για να σωθεί να πέφτει στη θάλασσα;»

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024