Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Από την ΑΕΚ στη Βίρτους Μπολόνια ο Χάντερ

Από την ΑΕΚ στη Βίρτους Μπολόνια ο Χάντερ

Ο Βινς Χάντερ ήρθε σε οριστική συμφωνία με την Βίρτους Μπολόνια, αφού ξεπεράστηκαν τα προβλήματα που εμφανίστηκαν και τελικά θα γίνει κάτοικος Ιταλίας

Η μεταγραφή του Βινς Χάντερ στην Βίρτους Μπολόνια είχε οδηγηθεί σε ένα… σίριαλ με πολλά επεισόδια, αφού μετά τα πρώτα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να έχει συμφωνήσει με την ιταλική ομάδα, πριν λίγες ημέρες είχαν προκύψει νέα που έλεγαν το αντίθετο.

Συγκεκριμένα, ανέφεραν πως λόγω του ότι το θέμα είχε παγώσει και δεν υπήρχε κάποια επισημοποίηση της συμφωνίας, οι δύο πλευρές τα είχαν… χαλάσει με αποτέλεσμα να μην φαίνεται πως θα συνεχίσει στην Μπολόνια την καριέρα του.

Αυτή τη φορά ο δημοσιογράφος της ιστοσελίδας «Sportando», Εμιλιάνο Κάρσια, αναφέρει στο ρεπορτάζ του πως πλέον υπάρχει πλήρη συμφωνία ανάμεσα στον Χάντερ και την ομάδα του Σάσα Τζόρτζεβιτς.

Ακόμη, σύμφωνα πάντα με αυτά που λέει ο Ιταλός δημοσιογράφος, η Βίρτους θα αποδεσμεύσει τον Ντέγιαν Κράβιτς με σκοπό να κάνει χώρο για να έρθει ο πρώην σέντερ του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ.

Παράλληλα, όπως τονίζει σε άλλο δημοσίευμα του το «Sportando» οι Ιταλοί βρίσκονται πολύ κοντά και στην απόκτηση του Αλεξέι Νίκολιτς από την Παρτιζάν, πληρώνοντας το buy-out που έχει ορίσει η σερβική ομάδα.

Sports in

Σε κίνδυνο οι ισπανικοί σύλλογοι και η Φούρια Ρόχα λόγω της κυβερνητικής κηδεμονίας στην ομοσπονδία

Στελέχη της UEFA θεωρούν πως η κυβερνητική κηδεμονία στην ισπανική ομοσπονδία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από τη στιγμή που δεν υπήρξε η ίδια ανοχή και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024